Megszületett Mészáros Árpád Zsolt 5. gyereke: az első babafotót a Mokkában mutatta meg

Mészáros Árpád Zsolt a Mokkában mesélt ötödik gyermeke születéséről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megszületett Mészáros Árpád Zsolt ötödik gyermeke. A színész a gólyahírt a Mokka ma reggeli adásában jelentette be. 

A baba és az újdonsült édesanya is remekül vannak. leszámítva azt, hogy a párja lába gipszben van, ugyanis két héttel ezelőtt kifordult a térde. 

Mészáros Árpád Zsolt ötödik gyereke

16 évvel fiatalabb párjának, Krisztának ez az első gyermeke, MÁZS-nak 1996-ban született egy fia, majd két kapcsolatából még két fia és egy lánya: Rózsa 2006-ban, Merse 2011-ben, Árpád 2015-ben. Ezúttal ismét kisfia született, akinek a nevét is elárulta a TV2 reggeli műsorában: Mészáros Ámor.

meszaros-arpad-zsolt
Fotó: TV2/Mokka

- Nagyon fontos volt a névválasztás. Krisztának azt mondták, nem lehetett gyereke. Az örökbefogadásról is beszélgettünk, de hála a Jóistennek, másként alakult, illetve megtaláltunk egy olyan fajta dolgot, ami segíti azokat a hölgyeket, akiknek nem lehetne gyerekük. A névválasztás is ehhez igazodott: szerelemgyermek. Mi hiszünk a sorsszerűségben, február 14-re voltunk egyébként kiírva– árulta el a 48 éves sztár. 

meszaros-arpad-zsolt-babafoto
Fotó: TV2/Mokka

Rúzsa Magdi ikrei 

Keve mindent alaposan megvizsgál, Zalán nagyon muzikális, Lujza kis balerina, de nemcsak a személyiségükben, hanem külsőre sem egyformák. Csak annyira hasonlítanak külsőre, mint az énekesnő és a testvérei.

Ezt is szeretjük