Exkluzív! A Barátok közt színésznője olyat tett, amire biztos nem számítottál
Mérai Kata fergeteges hangulatú koncertet adott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mérai Katát a többség elsősorban a Barátok közt Julijaként ismeri, pedig a sorozatsztár színpadi színésznőként, sőt, énekesnőként is sikeres.

December 1-jén elképesztő mennyiségű ember gyűlt össze a Bazár klubban, ahol a régi Metro klubhoz méltó hangulatban zajlott Mérai Kata és a JAJQ MONTÁZS című lemezének bemutatója.

Kérdéses volt, fel tud-e lépni

Annak ellenére, hogy a színész-énekesnő erősen küzdött rekedtségével és megfázásával, fantasztikus hangulatú estével lepte meg az egybegyűlteket.

Külön meglepetés volt, hogy egy szám erejéig a Szolnoki Szimfonikusok vonós quartetje is közreműködött. Mérai Kata a Feminának nyilatkozott.

- Hogy érezted magad a koncerten?

- Nagyon izgultam. Az utolsó pillanatig kérdéses volt, hogy tudok-e majd énekelni, mivel nagyon megfáztam néhány napja, de úgy gondoltam, hogy akárhogy is, de ez a sok ember azért jött el, hogy meghallgasson engem, minket. Úgy döntöttem, lesz, ami lesz, a legkevesebb, hogy legalább megpróbálom. Nem hittem volna, hogy végig tudom énekelni a programot. Igaz, a barátaim szerint a végén egész Tina Turner-es volt már a hangom. Ezt én mindenképpen bóknak veszem.

- Milyen volt a fogadtatása a lemezanyagnak?

- Összességében nagyon pozitív, sokan azt mondták, hogy egészen mást vártak. Meglepődtek, de úgy éreztem, hogy megnyerte a közönség tetszését. Igazi jó hangulathoz való, hallgatós, dúdolós, bulizós zene. Szerintem jól sikerült összeállítás.

Mérai Kata albuma, a Juhász Attila Jazz Quartet közreműködésével készült Montázs novemberben jelent meg a Collective Art kiadó gondozásában. Kíváncsi vagy, milyen dalokkal készült az énekes-színésznő? Ide kattintva kapsz egy kis kóstolót.
Ezt is szeretjük