Évekig a Barátok közt színésznői voltak: „A viszonyunk nyomokban sem tartalmazott barátságot”

Mérai Kata elárulta, hogy Gyebnár Csekkával a Barátok közt forgatásán jó ideig egyáltalán nem voltak barátnők.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mérai Kata és Gyebnár Csekka tavaly sokakat lenyűgöztek kitartásukkal és versenyszellemükkel az Ázsia Expressz harmadik évadában. 

A nézők azt gondolhatták, hosszú évek óta tartó szoros barátságuknak is köszönhetik, hogy összetartó párosként végül a harmadik helyen végeztek - ez azonban tévedés, nem mindig voltak barátnők.

Mérai Kata és Gyebnár Csekka

Mérai Kata és Gyebnár Csekka között a TV2 túlélős reality műsorában ugyan néha kirobbant egy-egy nézeteltérés, barátságuk minden nehézségen átsegítette őket. Pedig néhány évvel ezelőtt még nem voltak ilyen jóban. Előbbi 2006, utóbbi 2008 óta játszott a Barátok köztben, de a világjárvány 2020 márciusi berobbanásáig nem voltak barátnők. 

merai--kata-gyebnar-csekka
Fotó: TV2

- A mi kapcsolatunk abszolút munkakapcsolat volt, amikor a Barátok köztben játszottunk. A viszonyunk nyomokban sem tartalmazott barátságot. Akkor kezdtünk el igazán jóban lenni, amikor jött a Covid, és a Barátok közt még forgott. Ott volt két bolondos nő, a jelmeztár, és elkezdtük magunkat szórakoztatni különféle tartalmak gyártásával, amiket kitettünk a közösségi oldalakra. Ez hozott minket össze - árulta el a 95.8 Sláger FM-en Mérai Kata. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A színésznő azonnal igent mondott az Ázsia Expresszben való szereplésre, egymástól függetlenül döntöttek úgy, hogy szeretnének részt venni benne. 

- Nekem nagyon tetszett ez az egész. Voltak időszakok, amikor Csekka kicsit bizonytalan volt. Ilyenkor remekül tudtam alkalmazni a sport coach végzettségem is. Mindig feltettem neki a kérdést, hogy „Mi a legrosszabb, ami történhet?” Tartott tőle, hogy esetleg elbukunk. Újra és újra feltettem neki ezt a kérdést, mígnem kibukott belőle, hogy „legrosszabb” esetben maximum hazamegyünk. Belátta, hogy az sem egy katasztrófa.

merai-kata
Fotó: Sláger FM

- Ez a műsor volt a mi személyes El Caminónk. Mindketten másra kerestük a válaszokat, de úgy gondolom, hogy megkaptuk őket. Engem csak még jobban megerősített ez az egész abban, hogy minden fejben dől el - mondta a Sláger Kult műsorvezetőjének, S. Miller Andrásnak Mérai Kata. 

Váradi Zsolt, a Barátok közt Berényi Danija

Váradi Zsolt 12 esztendős volt csupán, amikor egy csapásra országosan ismert tinisztár lett belőle. Azután, hogy 1998. október 26-án berobbant hazánk leghosszabb ideig futó sorozata, a Barátok közt, nem tudott úgy végigmenni az utcán, hogy ne ismerték volna fel. Hiába lett ismert Berényi Daniként, nem volt egyszerű a gyerekkora.

Ezt is szeretjük