Megyeri Csilla smink nélkül és profin kifestve: ekkora a különbség

Megyeri Csillát nem sokszor látjuk festetlenül. Ilyen, ha semmi sem fedi az arcát.

megyeri-csilla-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megyeri Csilla azon sztárhölgyek táborát erősíti, akik kivétel nélkül, mindig makulátlan külsővel jelennek meg a nyilvános eseményeken és a kamerák előtt. A legutolsó divat szerint öltözködnek, trendi frizurát viselnek, és profi sminkben mosolyognak a fotósoknak.

Az Instagram-oldalát is a tökély jellemzi, nem sokszor oszt meg magáról teljesen festetlen képeket, de ez nem jelenti azt, hogy ne mutatná meg szívesen magát smink nélkül.

Megyeri Csilla a Lilulandben

Ahogy azt a Liluland Makeup/Down című műsor vendégeitől megszokhattuk, a 35 éves sztár is natúr arccal ült be a beszélgetésre. Egy gramm alapozó sem volt rajta az adás elején, a végére készült el a mindennapi sminkjével.

megyeri-csilla-smink-nélkül
Fotó: YouTube/Liluland

Elárulta, nem tudja magát profi módon kifesteni, azt meghagyja a sminkmestereknek. Van egy sminkes barátnője, ő veszi kezelésbe, ha meg kell jelennie valahol. Imádja, hogy a különböző kifestési stílusok mindig más arcát mutatják meg, vörös rúzzsal végzet asszonya, füstös szemmel díva.

Megyeri Csilla diplomája

Megyeri Csillának, mint minden hírességnek, szembe kell néznie az ismertség árnyoldalaival is: az előítéletekkel és negatív kommentekkel. Állítása szerint például nem nézik ki sokan belőle, hogy iskolázott.

Ezt is szeretjük