Az 51 éves magyar olimpikon váratlan halála után gyászba borult az ország: 2022 nagy veszteségei
Magyar hírességek, akiktől 2022-ben végleg búcsút kellett vennünk.

csollány-szilveszter-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2022-ben több váratlan haláleset rázta meg hazánkat. Számos olyan hírességet gyászolt az ország, akik idő előtt távoztak az élők sorából. Világklasszis sportolónktól, futball-legendától, két írótól, topmodelltől és a magyar média egy megkerülhetetlen alakjától is örökre búcsúznunk kellett.

Tragédiákkal indult az év. Január első napjaiban két halálhír sokkolt mindenkit: elsején a 41 éves Babicsek Bernát, harmadikán a 46 esztendős Homonnay Gergely elhunytát közölték a lapok. Az újságírót, írót, közéleti aktivistát egy olaszországi klubban találták holtan.

Magyar sztárok, akik 2022-ben hunytak el

Január vége is szomorú időszak volt, világklasszis sportolót veszítettünk el. Csollány Szilveszter 2022. december 3-án tüdőgyulladással került kórházba, miután koronavírussal fertőződött meg. Az 51 éves olimpikon szervezete 2022. január 24-én adta fel a harcot.

1970. április 13-án született sportoló a legismertebb tornász volt hazánkban a ’90-es évek során. Felsorolni is nehéz, mennyi érdemet szerzett a világversenyeken magyar színekben. Az 1996-os atlantai olimpián gyűrűn holtversenyben ezüstöt, a 2000-es sydney-i olimpián aranyat nyert. Zsinórban hét esztendőn át volt Az év magyar tornásza.

Képes összeállításunkban azokra a magyar sztárokra emlékezünk, akiket 2022-ben az egész ország gyászolt.

Cover-fotó: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük