Végre! Lakatos Yvette elmondta az igazat bimbózó románcáról
Lakatos Yvette és Tóth Ádám között több van barátságnál, ezt nem tagadta a fiatal énekesnő.

A Megasztár ötödik szériájában Kállay-Saunders András és Tolvai Renáta mellett hamar összeboronálták Lakatos Yvette-et és Tóth Ádámot, az - időközben már kiesett - Adam's Comedy együttes frontemberét.

A 16 éves lány a TV2 Mokka című műsorában mesélt először Demcsák Zsuzsának arról, hogy pontosan mi is van közte és a jóképű fiatalember között: elmondta, hogy helyes pasinak tartja Ádámot, és szerinte ő is tetszik neki.

Csók még nem csattant el

Nem rejtette véka alá, hogy ennek ellenére még egyikük sem tudja, hogy mi is ez az egész köztük, azt azonban Demcsák Zsuzsa puhatolózására elárulta, hogy több van köztük barátságnál - ám csókra, ha hihetünk neki, még nem került sor!

A Kanadából hazaköltözött megasztárjelölt amúgy saját bevallása szerint nem akarja sürgetni a dolgokat, hiszen most minden erejével a TV2 népszerű tehetségkutató műsorára akar koncentrálni, nem pedig egy párkapcsolatra.

Lakatos Yvette ezt jól is teszi, hiszen két héttel ezelőtti előadása korántsem sikerült olyan meggyőzően, mint azt a zsűritagok és a nézők elvárták a legfejlődőképesebbnek tartott énekestől, aki akár meg is nyerheti a vetélkedőt.

Kiköszörülte a csorbát

Akkori produkciója halványságáért egyesek éppen a magánéleti zűrzavart okolták, ám Yvette most pénteken kiköszörülte a csorbát, és Geri Halliwell It's Raining Men című slágerével lenyűgözött mindenkit.

Megasztár 5 péntek esténként 20.40-kor a TV2-n!

Ha további érdekességekre és kulisszatitokra vágysz, kattints a Megasztár honlapjára, illetve hétköznap esténként nézd a Megamániát 23.35-kor a TV2-n!

Vajon ebben szerepet játszott, hogy a nézők között ott szurkolt a csinos versenyzőnek Tóth Ádám is? Yvette ugyanis a Mokkában elárulta, mindenképpen szerette volna, hogy Ádám ott legyen, mivel ez sokat segít neki.

Fotók: TV2(%oldalmero(511065, 416597)%)

Ezt is szeretjük