Harmadszor nem volt kegyelem! A zsűri is Patai Anna ellen fordult
Bár a zsűri tagjai az egyik legnagyobb tehetségnek tartják, mégis a 11 éves kislánynak kellett távoznia.

A 11 éves Patai Anna a kezdetektől fogva megosztja a tévénézőket, ám abban bizonyára mindenki egyetért, hogy ő a Megasztár legtündéribb versenyzője.

Sokan azonban úgy vélik, egy ekkora kislánynak nem egy országos tehetségkutatóban, sokkal inkább az iskolapadban a helye.

Ő a legtehetségesebb

A zsűritagok egyértelműen Annát tartják a legtehetségesebb versenyzőnek, ám a múlt pénteki adásban győzött a nézők akarata, neki kellett búcsút mondania a versenynek.

A szavazás rendszere egyébként módosult, a tévénézők ezentúl két fordulóban voksolhatnak. A szavazatok végleges lezárása előtt megtudhatjuk, ki az a három versenyző, aki az utolsó helyeket foglalja el, majd néhány percre újraindul a szavazás, és a nézők ezen három énekes valamelyikére adhatják le voksukat.

Az új szabályok alapján Anna mellett Tolvai Reni és Giorgio álltak a kiesés szélén. A beérkező sms-ek és telefonok Reninek kedveztek, így neki nem kellett a zsűrire bíznia magát.

Nehezen döntöttek

Annának és Giorgiónak azonban igen. A csöppnyi lánynak nem volt új a helyzet, hiszen nem először állt a kiesés szélén. A zsűri láthatóan nehéz feladatot kapott, végül Presser Gábor adott hangot döntésüknek - hiába a tehetsége, Annácskának távoznia kellett a Megasztár 5-ből.

Nagy valószínűséggel elsősorban fiatal kora játszotta a szerepet abban, hogy számára nem folytatódhat a versengés, hiszen Anna egyértelműen a színpadra termett, különleges hangja biztos recept arra, hogy elismert énekesnő váljon belőle.

Ugyanakkor kétségkívül jót tesz majd neki néhány év tanulás és érés, hogy ha egyszer újból eljön az ideje, akkor már ne kerüljön a kora miatt hátrányos helyzetbe, hanem csupán a tehetsége számítson. Abból pedig, ahogy Presser Gábor is megjegyezte, jutott neki bőven.

Megasztár 5 péntek esténként 20.40-kor a TV2-n!

Ha további érdekességekre és kulisszatitokra vágysz, kattints a Megasztár honlapjára, illetve hétköznap esténként nézd a Megamániát 23.35-kor a TV2-n!

Fotó: TV2(%oldalmero(511062, 416596)%)

Ezt is szeretjük