Videó! A kamerák előtt vetkőzött a Megasztár sármos bikája
Kállay Saunders Andrásnak sikerült alaposan zavarba hoznia versenytársát, Tolvai Renátát.

Ha a Megasztár ötödik szériája szépségverseny lenne, akkor a győztes minden bizonnyal Kállay Saunders András lenne. A 25 éves, Amerikában született fiatalember ugyanis nemcsak piszkosul jóképű, de izmos testét sem kényszerül takargatni, ha esetleg vetkőzésre kerül sor.

Erről bárki megbizonyosodhatott, a közelmúltban ugyanis a TV2 stábja bejutott a megasztárjelöltek öltözőjébe, ahol elképesztő hangulat uralkodott: a Fivérek gitároztak és bolondoztak, András pedig a kamerák kereszttüzében öltözött át - a hölgyek tehát megcsodálhatták szexi felsőtestét!

Rendesen zavarba jött

Tolvai Renáta volt a legközelebb az ifjú szívtipróhoz, akit sikerült is kellőképpen zavarba hoznia, amikor szemrebbenés nélkül szabadult meg ingjétől.

Renáta éppen piros ruhakölteményéről áradozott, amikor meglátta Andrást félmeztelenül, nem csoda hát, hogy még a hangja is elakadt!

A TV2 népszerű tehetségkutató műsorában természetesen elengedhetetlenek a vonzó testi adottságok, de a szépség még korántsem elég ahhoz, hogy valaki sikerrel vegye az akadályokat.

A vetélkedőben ugyanis elsősorban a hangjukkal kell lenyűgözniük a nézőket, de a szexepil sem jön rosszul.

Nagymamájához költözött haza

Kállay Saunders András New Yorkban született, édesanyja népszerű modell volt, édesapja pedig befutott amerikai zenész, aki világsztárokkal játszik egy színpadon. A szülők útja később elvált, és András magyar édesanyjával maradt.

Megasztár 5 péntek esténként 20:40-kor a TV2-n!

Ha további érdekességekre és kulisszatitokra vágysz, kattints a Megasztár honlapjára, illetve hétköznap esténként nézd a Megamániát 23.35-kor a TV2-n!

Az énekes nemrég költözött haza Budapestre, méghozzá kilencvenéves nagymamájához. A félvér fiú rajongásig szereti a nagyit, akinek a kedvéért még a konyhában is hajlandó segédkezni. Alapvetően zárkózott típus, éppen ezért meglepő számára, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Megasztár nézőinek körében.

Fotó: TV2(%oldalmero(508336, 414041)%)

Ezt is szeretjük