Giorgio tényleg most volt a legrosszabb?
Neki kellett mennie
Legutóbb megmentette a zsűri, ám most nem őt, hanem Kállay-Saunders Andrást választották.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Túlfűtött hangulatban telt a tegnap esti Megasztár-döntő, ahol már csak öt énekes igyekezett legjobb formáját hozni a továbbjutás érdekében.

Nem csupán a versenyzők száma fogyatkozott, ezúttal a zsűrinek fenntartott asztalnál is eggyel kevesebben foglaltak helyet, Eszenyi Enikő ugyanis betegsége miatt nem tudott részt venni a műsorban.

Szexi dalokat énekeltek

Mindenki két produkcióval készült, csak úgy izzott a levegő a színpadon, még a mindig visszafogott Szíj Melinda is előbújt csigaházából, hogy megmutassa dögös oldalát.

A nézők szavazatai alapján Kállay-Saunders András, Tolvai Reni és Giorgio álltak az utolsó helyeken, majd a második körben a nagyváradi lány jutott tovább.

Nehéz helyzetbe került a zsűri, hiszen két nagyon tehetséges fiatal közül kellett választaniuk. Giorgiót a múlt heti adásban megmentették, ám ezúttal neki kellett búcsúznia.

Friderikusz szerint a Don't Talk Just Kiss kezdetű sláger előadásakor legrosszabb formáját hozta, Mester Tamás és Presser Gábor inkább magát az eredeti dalt dalt kritizálta.

Végleg búcsúznia kellett

Bár a második produkciója, egy George Michael-feldolgozás hatalmas sikert aratott a zsűritagok és a nézők körében egyaránt, összességében a kigombolt ingben színpadra lépő New York-i szívtipró tűnt meggyőzőbbnek.

Giorgiót láthatóan elszomorította a döntés, ám a zsűritagok biztatták, ne adja fel színpadi ambícióit, hiszen kivételes tehetségével és humorérzékével a magyar zenei élet üde színfoltja lehet.

Megasztár 5 péntek esténként 20.40-kor a TV2-n!

Ha további érdekességekre és kulisszatitokra vágysz, kattints a Megasztár honlapjára, illetve hétköznap esténként nézd a Megamániát 23.35-kor a TV2-n!(%oldalmero(514782, 410139)%)
Ezt is szeretjük