A nők kedvence! Giorgio végre őszintén mesélt szerelmi életéről
Giorgio elárulta, hogy sok nőnek bejön mackós testalkata, és hogy volt már szerelem közeli állapotban.

Giorgio első ránézésre egyáltalán nem az a tipikus a sztáralkat, úgy is mondhatnánk, hogy most pénteki kieséséig ő volt a kakukktojás a Megasztár ötödik szériájában.

Ennek ellenére mégis helye volt a TV2 tehetségkutató műsorában, hiszen, ahogyan Eszenyi Enikő megfogalmazta, született showman, aki pillanatok alatt elképesztő hangulatot varázsolt a színpadon.

A Budapesti Műszaki Főiskola 24 éves hallgatójával az Aktív készített egy feltárulkozó interjút, amiben őszintén mesélt nemcsak elhízásáról, hanem szerelmi életéről is. A megasztárjelölt elmondta, hogy édesapját és nagymamáját is kisgyerekként veszítette el, ami nagyon megviselte őt és az egész családját.

Egy betegség tehet a súlyáról

Ami pedig a testsúlyát illeti, Giorgio nem rejtette véka alá, hogy sosem volt az a fajta ember, aki odafigyel arra, hogy mit eszik, vagy például rendszeresen kijár futni a Margitszigetre.

Elmondta, hogy nem egyik pillanatról a másikra hízott meg, és túlsúlyát egy gyerekkori betegségnek köszönheti.

Emiatt hosszú ideig kellett gyógyszereket szednie, az állandó éjszakázás és a stresszes élet mellett pedig ez is nagy szerepet játszott abban, hogy kialakult a mostanra védjegyévé vált mackós testalkata.

Ironikusan azért hozzátette, hogy nem lesz belőle hosszútávfutó, de legalább makkegészséges.

Nem tabu a szerelem

Az interjú végén Giorgio merészebb vizekre evezett, elmondta ugyanis, hogy nem tabu neki a szerelmi élete, de mivel egy elég nehezen megfogható dologról van szó, nem szokott erről túl gyakran beszélni.

Megasztár 5 péntek esténként 20.40-kor a TV2-n!

Ha további érdekességekre és kulisszatitokra vágysz, kattints a Megasztár honlapjára, illetve hétköznap esténként nézd a Megamániát 23.35-kor a TV2-n!

Most is csak úgy fogalmazott, hogy volt már néhány alkalom, amikor szerelem közeli állapotba került, de ennyi.

Elmondása szerint, habár sokan azt hiszik, hogy súlyfeleslege negatívan befolyásolja a csajozást, valójában a mackós alkat sok nőnek bejön.

Viccesen hozzátette, hogy lehet, ezért is hízott meg tudat alatt, nem pedig a betegség miatt, többet azonban nem árult el, mert, mint ahogyan ő fogalmazott, régebbi szerelmi ügyei csapodárak voltak.

Fotó: TV2(%oldalmero(514785, 420228)%)

Ezt is szeretjük