Genya attól retteg, hogy a Megasztár miatt veszíti el barátnőjét
Barócsi Tamás, azaz Genya végül kiesett a Megasztárból, ám nem tartja elveszett embernek magát.

Barócsi Tamás, azaz Genya első pillantásra talán kakukktojásnak tűnhetett a Megasztár 5 versenyzői között, hiszen a 32 éves szigetszentmiklósi fiatalember nem éppen az a sztáralkat, ennek ellenére a zsűri bizalmat szavazott neki.

A korábban targoncásként dolgozó punk fiatalembernek nem volt könnyű dolga a TV2 tehetségkutató műsorának szeptember 25-én adásba került felvonásában, Genyának ugyanis a 17 éves Gusztos Bencével kellett megmérkőznie egy párbaj keretén belül.

Mindenki élvezte előadásukat

A fiúknak a Pocsolyába léptem című örökzöld Takáts Tamás-slágert kellett duettben elénekelniük, kiváló előadásukkal pedig nem csupán a szigorú zsűritagokat, hanem a nézőket is pillanatok alatt levették a lábukról.

Friderikusz Sándor osztotta meg véleményét először a két sztárjelölttel, aki kis önfényezés kíséretében elmondta, hogy szereti Barócsi Tamás hangját, előadásmódját pedig átütőnek tartja.

Eszenyi Enikő tovább árnyalta a képet, véleménye szerint ugyanis Gusztos Bencének van jobb hangja, de Genya zseniális figura, aki érezhetően akar, míg vele ellentétben Bence nagyon muzikális.

Ganxsta Zolee-hoz hasonlították

Mester Tamás elárulta, hogy Genya miatt állították meg eddig legtöbben az utcán, hogy mit keres a műsorban az a punk, majd azért azt is hozzátette, hogy a közelmúltban beszélt Ganxsta Zolee-val, hogy figyeljen oda a fiatal énekesre.

A párbaj végén a nézők szavazatai alapján végül Gusztos Bence jutott tovább, ám Genya annak ellenére sem keseredett el, hogy tisztában volt vele, a Megasztár talán élete egyetlen és legnagyobb lehetősége.

A Megasztár következő élő adása 2010. október 2-án, szombat este 19.30-kor kezdődik a TV2-n. Ha további érdekességekre és kulisszatitokra vágysz, akkor mindenképpen kattints a Megasztár honlapjára, illetve nézd a Megamániát, ami minden este 23.35-kor kerül adásba!

Barócsi Tamás a közelmúltban felköltözött Budapestre, elmondása szerint pedig igyekszik feldolgozni a hirtelen jött népszerűséget, ám ennél sokkal jobban aggódik amiatt, hogy a siker miatt elveszíti barátnőjét.

Fotó: TV2(%oldalmero(504270, 410509)%)

Ezt is szeretjük