Medveczky Ilona 25 évesen csábító, fekete hajú szépség volt - Felismered fiatalon?
Hazánk egyik legnagyobb szexszimbóluma, Medveczky Ilona vérlázítóan dögös volt fiatalon.

cover-medveczky
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elismert táncművész, Medveczky Ilona 78 évesen is elképesztően jó formában tartja magát. A mai napig légies, nádszálkarcsú alakkal büszkélkedhet. Sokat köszönhet a jó genetikának, de annak is, hogy már nagyon korán, hétévesen megmutatkozott a tánc iránti szenvedélye: ennyi idősen került az Állami Balettintézetbe, így egész életét végigkísérte a mozgás szeretete.

Medveczky a '60-as és '70-es években Magyarország legkeresettebb revütáncosnőjévé vált, Budapest legillusztrisabb szórakozóegységeiben lépett fel, mint a Maxim Varieté, a Béke-kupola, az Éden Bár, a Casanova Bár, a Lido Casino és nem utolsósorban a Moulin Rouge. Hazai filmes pályája 1966-ban indult, ekkor kapott szerepet az Egy magyar nábob, A veréb is madár és Az oroszlán ugrani készül című filmekben.

Medveczky Ilona 25 évesen 

Az Egy magyar nábob volt az első film, melyben le is vetkőzött: száz cigány lány közül őt teszi fel Bessenyei az asztalra, és akkor rántja le róla a ruhát, amikor már részeg. Nem meglepő, hogy kolléganői féltékenyek voltak Medveczky démoni szépségére, dús hajkoronájára és szexi idomaira, a férfiak pedig a lábai előtt hevertek.

Az Egy magyar nábobon kívül az Az oroszlán ugrani készül című filmben Bujtor Istvánnal volt szerelmi jelenete, amit a színész akkori szerelme, Psota Irén nem nézett jó szemmel.

- Amikor Istvánnal volt az ágyjelenetem, akkor Psota úgy állt az ágyunk végénél Hildebranddal, mintha tényleg kápó lett volna. Tőlem megcsókolhatott Bujtor az ágyjelenetben, hidegen hagyott, mi csak jó barátok voltunk.

Se Bessenyei, se ő, se senki nem tett soha ajánlatot. Nem mertek. Nagyon kedves vagyok, de úgy viselkedem, hogy nem mer senki közeledni.

- Csak a bunkók mertek megjegyzést tenni rám. De az első mondat után csípőből tüzeltem. Nem véletlen, hogy egész életemben jó, ha tíz férfi volt összesen - árulta el 2019 márciusában a Borsnak.

Medveczky első szerelme után két férfi volt az életében: az egyik, akitől a házát kapta, a másik pedig, aki elindította revütáncosnői karrierjét 21 évesen. 1974-ben feleségül ment a Bécsben élő Wilhelm Alexander von Thurn und Taxis osztrák herceghez, az ezredforduló után váltak el egymástól, ugyanis a herceg romló egészségügyi állapota miatt családja tartott a lehetőségtől, hogy a művésznő igényt tart férje örökségére. 1982-től a Magyar Televízió egykori elnöke, dr. Nagy Richárd élettársa volt 25 éven keresztül.

Legismertebb rajongói közül a leghíresebb mégis Szenes Iván volt, aki a halála előtt vallott szerelmet neki, illetve Hildebrand István, aki még a kezét is megkérte a művésznőnek.

A magyar Marilyn Monroe, Marjai Judit

A magyar Marilyn Monroe-ként emlegetett Marjai Judit mindössze 14 éves volt, amikor modellkedni kezdett. Szerepelt reklámokban, naptárakon, újságok címlapján, de 21 évesen úgy döntött, inkább átáll a kamera túloldalára, de időnként még fotózkodik. Ő az élő példa, hogy 51 évesen is lehet valaki igazán szexi.

Ezt is szeretjük