Marsi Anikót lekövérezték a neten: válaszán ledobbentek a Mokka műsorvezetői is

Marsi Anikó olyat mondott a Mokkában, hogy Orosz Barbara nem tudta megállni, hogy ne reagáljon rá.

Marsi Anikó a Mokkában
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Marsi Anikót egy olyan témában hívták meg beszélgetni a Mokkába, amely minden ismert embert érint: arról kérdezték, mit gondol az olyan fórumokról, ahol a sztárok pocskondiázása, kritizálása megy.

Nincs kivétel, minden híresség szembesül negatív kommentekkel egy-egy posztja mellett. A Reddit megjelenésével mindez tovább fokozódott, az oldalon egy-egy topiknál néha eldurvulnak a kritikák.

Marsi Anikó a Mokkában

A Tények műsorvezetőjének határozott véleménye van erről a jelenségről, úgy gondolja, egy az egész ország által ismert tévés személynek tudomásul kell vennie, hogy az emberek mindenképpen véleményt fognak alkotni róla – ami nem feltétlenül pozitív.

marsi
Fotó: TV2/Mokka

Bár elismerte, a Redditet nem követi nyomon, azt nem tagadt , ő is kap hideget-meleget az Instán és Facebookon, ezután tett meglepő kijelentést, amelyen még az adást vezető Orosz Barbara és Istenes Laci is nagyot néztek.

Abba ment bele, hogy a negatív kommentekkel akkor van csak baj, ha azokat a médiában is felkapják, és különböző online oldalakon cikk születik belőlük.

- Ezekkel a dolgokkal akkor van baj, ha egy újságíró ezt kikapja, és elkezdenek vele foglalkozni. Megjelenik egy online platformon, mert valaki azt mondta, hogy kövér vagyok.

 Mondjuk, tényleg kövér vagyok 

- tette a mondandójához.

Orosz Barbara a következő megszólalásában nem bírta ki, hogy ne reagáljon erre: azt mondta, egyáltalán nincs baj kolléganője testsúlyával.

Marsi Anikó és Palik László fiainak ritka címlapfotója: Vilmos 17, Vince 14 éves

Marsi Anikó és Palik László tinédzser fiait rég láthattuk. Vilmos és Vince most az édesanyjukkal szerepelnek a címlapon.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük