Marsi Anikó és csinos édesanyja a címlapon: Irénke nagyon fiatalos nagymama
Marsi Anikót és testvérét Irénke egyedül nevelte fel. A műsorvezetőnek édesanyja a legnagyobb példaképe.

marsi-anikó-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marsi Anikó az édesanyját nem sokszor mutatja meg a nyilvánosságnak. A műsorvezető igyekszik úgy élni az életét, hogy privát életét megóvja, így szeretteit sem a közösségi médiában, sem a képernyőn nem láthatjuk sűrűn.

Akadnak alkalmak azonban, amikor kivételt tesz. Anyák napja közeledtével készült róla és imádott édesanyjáról egy gyönyörű címlapfotó.

Marsi Anikó édesanyja

A műsorvezető és anyja a Hot! magazin címoldalán mosolyognak. Az elbűvölő képek alapján Irénke hihetetlenül fiatalos nagymama, akitől lánya a vonásait és kék szemét is örökölte.

Marsi Anikó számára nem véletlenül édesanyja a legnagyobb példakép. Irénkének szörnyű tragédiával kellett szembenéznie, 31 évesen megözvegyült, férje mindössze 34 esztendős volt, amikor elhunyt. Egyedülálló anyaként nevelte fel Marsi Anikót és annak nővérét, Ircsit.

- Igazából úgy éreztem, rám szakad az ég, amikor a kislányok édesapja, a férjem meghalt. Él bennem egy kép: óvodai ballagáson vagyunk, Anikó mellettem ül az ünnepi ruhácskájában, én pedig talpig feketében. Leírhatatlan fájdalmat éreztem - emlékezett vissza a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Öt évvel férje halála után diplomás óvónőként elhatározta, visszaül az iskolapadba, elvégzett egy újabb főiskolát, és pszichopedagógus-végzettséget szerzett.

- Ő biztosította számunkra, hogy egyetemre mehessünk, hogy nyelveket tanuljunk. Nem tudom elégszer elismételni, hogy ő maga a csoda! Hetvenkét éves, a mai napig tele van energiával, ha kell, hatszor körülfut, hozzám képest óriási teherbírása van, és közben igazi nagymama is - ecsetelte a tévés.

A második végzettsége megszerzése után Irénke a gyermekvédelemnél helyezkedett el, Szolnokon élt és dolgozott, majd Siófokra, kisebbik lányáékhoz költözött. Ma nyugdíjasként éli a mindennapokat.

- Bevallom, két éve éreztem először, hogy egyedül maradtam. Jó lenne, ha valaki megfogná a kezemet, és mondana egy-két jó szót, szóval jó lenne, ha lenne mellettem valaki. De különben jól vagyok.

Szandi édesanyja

Szandi tüneményes anya-lánya fotóján csak ámulni lehet. Az énekesnő édesanyja fiatalos megjelenése irigylésre méltó. Anna fitt és mosolygós hatszoros nagymama.

Cover-fotó: TV2/Tények Plusz

Ezt is szeretjük