Marsi Anikó és férje a Balatonnál alakították ki szerelmi fészküket: meg is mutatták a nyaralót

Marsi Anikó férjével saját kezűleg hozta rendbe a balatonfűzfői kertes házat és udvarát.

marsi-anikó-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Marsi Anikó és férje Balatonfűzfőn bukkantak rá az idilli, rózsaszínre festett kertes házra. Az épülettől csak negyedórányi sétára van tavalyi esküvőjük helyszíne, a kertből pedig csodás panoráma nyílik a magyar tengerre.

Amikor keresték, hol alakítsák ki szerelmi fészküket, először Siófokon nézelődtek, mivel a Tények műsorvezetője évekig itt élt. Még arra is nyitottak voltak, hogy lakást vásárolnak itt, de mindegyik megfizethetetlen volt.

Marsi Anikó Balatonfűzfőn

Egy véletlen kocsikázás közben bukkantak rá arra az ingatlanra, amelyet saját kezűleg újítottak fel. A szép, emeletes, rózsaszínre festett házat a Hot! magazinban mutatták meg.

Bár az épület masszív, az előző tulajdonos kőművesként jól felépítette, halála után három évig üresen állt, így a házaspárnak volt munkája bőven a felújítással. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A telek tele volt kidobásra ítélt holmikkal, nyolc konténert pakoltak tele. A szemét között kincsekre is bukkantak, ezek ma már felújított verzióban díszítik a kertet. 

- A bográcsolóhely is máshol volt egykor, de Gábor áttelepítette hátra, a "kitakarított kertbe". Az eredeti tulajdonos hátulra még két kicsi házat is épített, valószínűleg nyaralókat fogadott. Nem bontjuk le, jó lesz a fiúknak vagy szaunának, mosókonyhának.

@marsianiko #anikofelujit #ciposszekreny #filleresmegoldasok #fyp #nekedbelegyen #marsianiko ♬ Bling Bling Big Apple - Official Sound Studio

A híradós férje, Gábor egész télen és tavasszal a házon dolgozott: falakat bontott és húzott fel, közben pedig kitanulta az ácsmesterséget. Az elméleti vizsgán már túl is van.

Felesége is kivette a részét a felújításból, a konyhakő lerakásába is besegített, valamint régi bútorokat varázsolt újjá - így, mondhatni, az egész nyaraló az ő kezük munkáját dicséri.

Nézd meg Hevesi Tamásék nyaralóját is!

Hevesi Tamás és Hevesi Kriszta nyaralója olyan, akár egy mesebeli házikó. A kétemeletes épület küszöbét átlépve úgy érezhetjük magunkat, mintha visszautaztunk volna az időben.

Cover-fotó: TV2/Tények

Ezt is szeretjük