A 80-as évek dögös modellje volt: Marjai Judit 54 évesen is fürdőruhás bombázó

Marjai Judit a ’80-as években fürdőruhás fotózásokon is részt vett. Ma, ötven fölött is irigylésre méltó az alakja úszódresszben.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Édesanyja 1981-ben elküldte Marjai Judit fotóját az Ifjúsági Magazin pályázatára, így került a címlapra. Ezt követően beindult fotómodell-karrierje, nemcsak számos címlapon, kártyanaptárakon is látható volt. 1988-ban, húszévesen megnyerte Olaszországban a Film ifjú csillaga című szépségversenyt.

Ő volt az első, aki az év novemberében magyar lányként szerepelt az olasz Playboyban. A Playboy-fotózás más szempontból is fontos mérföldkő volt az életében: ekkor érezte úgy, hogy itt az ideje abbahagyni. Modellkarrierjét ebben az évben be is fejezte.

Marjai Judit fürdőruhában

Átállt a kamera másik oldalára, és fotóművészként kezdett dolgozni, tanítja is a szakmát. Az 1967. augusztus 16-án született híresség irigylésre méltó alakját nem aktív modellként is megőrizte, ötven fölött is karcsú és nőies, ezt fürdőruhás fotói is bizonyítják. 

Egy régi fotót is megosztott a közösségi oldalán, amit az MTI fotósa készített 1986-ban a Palatinus strand hullámmedencéjében. Marjai Judit elárulta, a szőke, fekete fürdőruhás modell a felvétel előtérében ő, a másik pedig emlékei szerint Kalmár Zita. 

A cikk az ajánló után folytatódik

"Mindkét fürdőruha az enyém volt, és kölcsönadtam a barna modellnek . Ugyanez a fürdőruha szerepel a Füles címlapján is , bár ott fordítva . (Ott Czvalinga Ildivel) A régi, szegényes, szép idők , mikor még nem volt sok pénzünk , de úgy emlékszem boldogabbak voltunk a következő hullám előtt, itt most a strandhullámra gondoltam" - olvasható az Instagram-oldalán. 

Képes összeállításunkban megnézheted az 54 éves Marjai Judit dögös, fürdőruhás képeit, valamint az említett Palatinus strandon készült képet, illetve a Füles címlapját is. 

Ezt is szeretjük