Pulykafarmról az RTL sorozatába: a jóképű színész ezért hagyta ott a vidéki életet

Márfi Márk alakítja a Gólkirályság jóképű focistáját. Korábban kisebb szerepekben már láthattuk a tévében.

gólkirályság-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

2023. január 7-én debütált az RTL-en a Gólkirályság című sorozat, amelyben olyan nagynevű színészek szerepelnek, mint Lovas Rozi, Hevér Gábor, Schmied Zoltán vagy Szinetár Dóra.

A széria alkotója, Kapitány Iván koncepciója az volt, a szériában a jól ismert arcok mellett kapjanak teret fiatal tehetségek is.

Márfi Márk a Gólkirályságban

Köztük Márfi Márk, aki a Csember FC jóképű focistáját, Windberger Krisztiánt alakítja. A 29 éves színész korábban szerepelt többek között A Tanárban, A mi kis falunkban és a Mintaapákban is, de ez az első produkció, amelyben a főszereplők közt említik a nevét.

Vidéken, Jánosházán született, gyerekkorában innen költöztek arra a pulykafarmra, ahol családja a mai napig baromfitartással foglalkozik.

- Hamar eldőlt, hogy a farmon nem tudnék maradéktalanul önazonos lenni. Ugyan tudnám alázattal és talán jól is csinálni, de valami mindig hiányozna - árulta el a Story. hu-nak.

Tízéves volt, amikor először elvarázsolt a színpad. Egy általános iskolai rendezvényen először hallotta a bátyját közönség előtt énekelni. Ez az élmény olyan hatással volt rá, hogy a mai napig ezt az érzetet keresi munkái során.

Nézd meg Lovas Rozi ritkán látott férjét!

Lovas Rozi és a rendezőként és dramaturgként ismert Horváth János Antal 2020 tavaszán házasodtak össze, a koronavírus-járvány idején. Ilyen helyes pasi gyermekei édesapja.

Cover-fotó: RTL/Gólkirályság

Ezt is szeretjük