Az X-Faktor szexi énekesnője ilyen pufi gyerek volt: csúfolták is súlya miatt Mardollt

Catherine Dedericket, azaz Mardollt gyerekként csúfolták, és ki is közösítették a súlya és az alkata miatt.

mardoll-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Catherine Dederick, azaz Mardoll már gyerekként szembesült mások előítéleteivel, azzal, hogy valaki a külseje alapján ítélte meg. 

A 2021-es X-Faktor hatodik helyezettjét kortársai sokat piszkálták a súlya miatt, ám ő a bántásból is igyekezett erőt meríteni.

Mardoll gyerekkori fotója

Yvonne Dederick a VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben című reality műsorának 2017-es, első évadában vendégként, majd a másodiktól már főszereplőként volt látható. Ekkor ismertük meg lányát, Catherine Dedericket is. A szőke énekesnő 2020 augusztusától az RTL Klub Survivor - Celebek a civilek ellen! című reality vetélkedőjében megmutatta, mennyire bírja a fizikai és mentális gyűrődést, majd az októberben jubileumi, tizedik évadával elindult X-Faktorban a zenei oldalát is prezentálta. 

mardoll-x-faktor
Fotó: RTL Magyarország

A rappelő, bevállalós Mardollt sokan imádták, de rengetegen szapulták is. Az, hogy a kommentelőktől kapott hideget-meleget, nem volt számára újdonság. Tisztában van azzal, hogy sajátos színpadi produkcióival és zenei stílusával sokakat megoszt. Az is előfordult már, hogy valaki azért kritizálta, mert töri a magyar nyelvet. 

- Édesapám amerikai, és anyukám mindig azt mondta, nem szép dolog úgy beszélni otthon - csakis magyarul -, hogy ő ne értse meg. Ezért az lett komfortos mindenki számára, hogy csak angolul beszélünk otthon. Persze mióta ismét Magyarországon élek próbálom minél jobban megtanulni és beszélni a magyar nyelvet is - mesélte a 95.8 Sláger FM-en. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mardoll kicsi korától 18 éves koráig amerikai oktatási intézményekben tanult Magyarországon. Bár a nyelv ismerős volt számára, a közeg fogadtatása őt is meglepte.

- Nagyon gyakran cserélődtek az óvoda- és iskolatársaim, mivel sokuk szülei csak időszakosan voltak, dolgoztak itt. Nagyon nehezen éltem meg, hogy kétévente elmentek a legjobb barátaim, nekem ezt nehéz volt elfogadni. Ahogy azt is, hogy mennyit cikiztek a súlyom miatt.

Az énekesnő anyák napi posztjában egy olyan képet is feltöltött, amin kislányként látható. A Sláger Kult műsorvezetőjének, Sándor Andrásnak azt is elárulta, hogy igyekezett erőt meríteni a bántásokból is. 

- Elég pufi kislány voltam, ezt többen szóvá tették. A gyerekek nagyon kegyetlenek tudnak lenni, volt, hogy kiközösítettek a testalkatom miatt. Én igyekeztem ezt figyelmen kívül hagyni, és nem foglalkozni ezzel.

mardoll
Fotó: RTL Magyarország

- Mindig is előadóként gondoltam magamra, már kétévesen tánckurzusra jártam, később fellépéseim is voltak. Tudtam, hogy az előadóművészet felé szeretnék menni. Ez tartotta bennem mindig a lelket, és végül így is lett, ez lett az én utam.

Magyar színésznők gyerekkori fotói

Felnőttkori fotóit elnézve nehéz elhinni, hogy az ország egyik legszebb és legkedvesebb színésznőjét, aki műsorvezetőként is dolgozik, az iskolában csúfolták, és meg is verték. Húgát, aki műsorvezető, és fogszabályzós, rövid hajú, szemüveges kislány volt, szintén sokat bántották. Ma már diétával és heti többszöri edzéssel mindketten karcsúak.

Képes kvízünkben híres magyar színésznőket gyűjtöttünk össze. Felismered őket gyerekkori fotójuk alapján?

100 kilósan csúfolták, és megverték a suliban: gyönyörű magyar színésznő lett belőle – Felismered a képen?

Kvíz!

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük