64 évesen meztelenre vetkőzött a magyar énekesnő - Kiposztolta a fotókat
A kreppelt hajú, szexi szaxofonos, Marcellina újra meztelenül állt modellt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki ne emlékezne Marcellinára, a szexi, kreppelt hajú szaxofonosra, a '80-as, '90-es évek nagy sikerű énekesnőjére? Babits Marcella 14 éves korában már színpadon állt, 1972-ben a Kócbabák tagjaként a Ki mit tud?-on lépett fel. Ezt követően az Apostol és a Full-tone együttessel nyugati turnékon vett részt, ahonnan hazatérve megalapította a Marcellina PJT-t. Sexy Lady című legismertebb dalát szinte mindenki tudja dúdolni. 

31 évvel ezelőtt, 1986-ban az énekesnő Fohász a szerelemért című lemezével nagyot robbantott, annak a borítóján ugyanis meztelenül szerepelt. 64 évesen most úgy döntött, újra elkészítteti az ikonikus képet. 

- Ez egy művészi fotó. Az, hogy ledobni a textilt, brutálisan szól, mert ez az egész nem erről szól. Annak idején is az volt a lényeg, hogy kifejezzem a szaxofonnal való kötődést. Annak idején azzal az ötlettel mentem a fotóshoz, Husit Jánoshoz, hogy olyan alakot szeretnék felvenni, mint a szaxofon. Vittem is magammal az aranyszínű spray-t. Ha megnézed alaposan a fotót, a testiség nem is jön ki annyira, mert az annyira bevon - mesélte az RTL Klub Reggeli című műsorában. 

Az énekesnő egyébként 20 éves kora óta nagyon odafigyel az alakjára, időről időre felveszi azt a nadrágját, amit mércének tekint, és ha úgy érzi, szorít, tart egy víz- és gyümölcsnapot. 

Ezt is szeretjük