A magyar színésznő titokban elvált második férjétől is

Malek Andrea elvált kislánya édesapjától.

malek-andrea-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Malek Andrea elvált második férjétől, Walter Lochmann német zeneszerzőtől, derült ki az MTVA Ridikül című műsorából, ahol az Apáról fiúra alcímet viselő műsorban Homonnay Zsolt, Zsidai Zoltán Roy és Lakatos Gergely mellé a színésznő-énekesnő érkezett meglepetésvendégként. Amikor a műsorvezető azt kérdezte tőle, hogyan tudta elérni, hogy két fia a válás után megfelelő apamintát kapjon, és tudják tartani a kapcsolatot az édesapjukkal, a 49 éves sztár válaszában röviden arra is kitért, hogy nemrég kislánya, a 2010-ben született Léna édesapjával is elváltak útjaik.

- A két fiú édesapjától elváltam, és most a kislányom édesapjával is elváltunk. Ez nem könnyíti meg a helyzetet, kicsit olyan az érzésem, mintha Ne nevess koránt! játszottunk volna: megint visszakerülök a starthoz, és várom, hogy dobjak egy hatost, hogy kijöhessek a kis piros bábummal, de lehet, másik színt kellene választanom. Sőt, azt hiszem, ez a helyzet - mondta.

malek-andrea
Fotó: Facebook/Malek Andrea rajongói oldal

- Az a jó, ha a gyerekek látják, hiába van krízis, a felnőtt ember meg fogja oldani. Az első, amit a gyerekek szemébe nézve el kell mondani, hogy ők erről nem tehetnek - mert az elvált szülők gyerekei sokszor ezt hiszik. Nekik ugyanúgy megvan az anyukájuk és az apukájuk, akik őket szeretik, mint eddig, csak a konstelláció változott meg - fejtette ki véleményét. 

Malek Andrea a Bors megkeresésére annyit fűzött hozzá a műsorban elhangzottakhoz, hogy a második férjétől már fél évvel ezelőtt elvált, de további részletekbe nem kíván belebonyolódni. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük