Majka valójában ezért szerződött át az RTL-hez: most árulta el a fő okot

A műsorvezető és zenész a Fókuszban mesélt arról, miért igazolt át a TV2-től az RTL-hez.

Majka RTL-hez visszatérésének oka
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

December 22-én derült ki, hogy Majka 16 év után visszatér az RTL-hez. 21 évvel korábban ennél a csatornánál indult a televíziós karrierje a Való Világban, majd 2007-ben volt látható utoljára ezen a kereskedelmi csatornán, ezt követően a VIASAT3-on vezetett műsort, majd 2010-től a TV2-nél dolgozott különböző produkciókban. 

Majka RTL-hez visszatérésének oka 

A 44 éves sztár tavaly év végén azt írta posztjában: „16 év után új kalandokat keresek a kereskedelmi televíziózásban, és visszatérek az RTLhez, ahol egy régi-új csapat vár. Alkotó emberként mindig új impulzusokra van szükségem, és most az RTLnél látok garanciát arra, hogy olyan műsorokban szerepeljek, ahol a néző is jól szórakozik, és én is jól érzem magam.”

majka
Fotó: RTL/Fókusz

Majka most a Fókuszban árulta el, mi volt a fő oka annak, hogy visszatért az RTL-hez.

- Az X-Faktor egy olyan brand, amire nagyon nehéz nemet mondani. Ez a világ legismertebb zenei tehetségkutató műsora, ez szerintem kétségtelen. Ha ide elhívnak mentornak, akkor erre nagyon büszkének kell lenni - véli a rapper. 

December elején egy megfázásos betegségből gyógyulgatva épp otthon videójátékozott, amikor befutott egy telefonhívás. 

- Amikor először megkerestek az RTL-től, az a szerencse, hogy felvettem a telefont, mert egy olyan ember keresett meg, akinek nem volt elmentve a száma. Amikor kimondta a nevét, én is mondtam, hogy „Szia, én vagyok!”, aztán teljes megdöbbenés. Amikor leültünk, és vázolta, hogy ők mit szeretnének látni az X-Faktor új évadában, akkor én nagyon komolyan elgondolkodtam, utána pedig meg is győztek arról, hogy egy ez egy jó váltás. 

Az RTL április elején tudatta, hogy a 2024-es X-Faktor mentorcsapata megújul, abban Gáspár Laci marad csak a régi ítészek közül, aki hetedik alkalommal zsűrizik a tehetségkutatóban. 

- Gáspár Laci az első, aki mellett ülök, ő volt a másik alaptag, akivel castingoltunk, tehát ő és én voltunk jelen, akihez kerestünk zsűritagokat. Amúgy vele van a legtöbb kapcsolatom, mert mi már csináltunk közösen dalokat, és szerepeltünk együtt sok helyen. 

Majka überszexi bikinis fotót tett ki feleségéről: Dundika Tenerifén igazi bombázó

A sztárpár közös fotójára záporoztak a lájkok és a dicséretek: a zenész kigyúrta magát, felesége pedig szexi, mint mindig.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük