Majka nagyobbik fia kiköpött az apja - Marián már ilyen nagyfiú
Majka nagyobbik fia, Marián elképesztően hasonlít az édesapjára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Majka lassan tíz éve alkot egy párt Dundikával, Hornyák Hajnalkával 2010-ben jöttek össze, 2011 novemberében pedig megszületett első gyermekük, Marián. A második gyerekkel vártak pár évet, Olivér 2016 áprilisában született. A gyerekek érkezése még jobban megerősítette a sztárpár kapcsolatát, erről a modell édesanya a mirror.hu oldalon megjelenő egyik írásában is beszámolt. 

A zenész-műsorvezető, aki idén nyáron ünnepli a negyvenedik születésnapját, büszke a fiaira, akik közül a kommentelők szerint a nagyobbik, Marián kiköpött olyan, mint az édesapja. Ez azon a friss fotón is látszik, amit Dundika posztolt: a képaláírás szerint a hétéves fiú számolja vissza a napokat, mikor ér haza apja a tengerentúlról. A felvételen nemcsak a hasonlóság szembetűnő, hanem az is, hogy Marián mennyire nagyfiús lett. 

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük