Stohl András le sem tagadhatná a fiát - Olyanok, mint két tojás
Stohl András fia, András Barnabás idén lesz ötéves.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stohl András négygyerekes édesapa. Első házasságából két nagylánya született: a 26 éves táncművész Luca, aki műsorvezetőként is dolgozik, és a 22 éves Rebeka, aki jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatója. A házaspár 2003-ban elvált, és egy évvel később a Jászai Mari-díjas színész megismerkedett a Nemzeti Színház tánckarában táncoló Nagy Anikóval. Kapcsolatukból két gyermek született: 2008-ban Franciska, 2014-ben pedig a színész egyetlen fia, András Barnabás.

Stohl András három lánya után már nem is számolt azzal, hogy születik egy kisfia is, aki továbbviszi a nevét.

-  Nagyon nehéz, hiszen, miközben nagyon sok mindent át kellene adnom neki - hiszen őt is Stohl Andrásnak hívják -, neki majd ugyanúgy meg kell élnie a saját Stohl András életét. És vajon mennyi lesz az, amit én adok neki a génjeiben vagy a lelkében, mitől tudom megóvni, és mi az, amit neki meg kell élnie a saját életében? - tette fel a kérdést önmagának a Fem3 Cafén Joshi Bharat műsorában.

A pár útjai 12 év után, 2016-ban barátságban elváltak, de az 52 éves színész ma is sok időt tölt két kisebbik gyermekével. A következő képeken megmutatjuk a lassan ötéves Stohl András Barnabást, aki nagyon hasonlít az édesapjára.

Ezt is szeretjük