Kiderült, Majka mivel megy 9 és fél év után is Dundika idegeire
Majka és Dundika megosztották házasságuk titkait.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Majka és Dundika igazi álompár hírében állnak, minden képükről sugárzik a harmónia és a szeretet. Persze, mint minden párnál, náluk is megvannak az idegesítő, apró szokások, amelyekkel kikergetik egymást a világból.

A TV2 fenegyereke és gyönyörű felesége közt nagy az összhang, kölcsönösen figyelnek a másikra, így teremtik meg az egyensúlyt a munka és a család közt.

Majka és Dundika kilenc és fél éve van együtt

Majka és Dundika jókat nevetnek együtt, és igyekeznek megőrizni a romantikát és az intimitást kapcsolatukban. A Story magazin ünnepi különszámában házasságukról is meséltek.

Nekik is megvannak az apró rigolyáik, amikkel könnyen egymás agyára mennek. Temperamentumos házaspárnak tartják magukat, így időnként kirobban köztük egy-egy parázs vita.

- Imádom Petiben, hogy mindig az ágyra dobja a vizes törülközőjét, és természetesen az én oldalamra. Ő pedig azt szokta nagyra értékelni, hogy mindig mindent elpakolok, és ha keresi a dolgait, én már nem is emlékszem, hogy hova tettem. Ilyenkor Holvan Petinek hívom őt - mesélte el Dundika 

 - A kapcsolatunk alappillére, hogy jókat tudunk nevetni együtt. És a legfontosabb, hogy remekül működik köztünk a kémia. Ez igaz a testi és a lelki dolgokra egyaránt. Persze mi is össze tudunk kapni, amekkora tűz van az együttléteinkben, akkora tűz lobog a veszekedéseinkben is - tette hozzá Majka.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mikuka/)

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,

- Rémesen tudunk ordibálni, talán ezen lenne a legnehezebb változtatni. Az viszont mindig segít, hogy igyekszünk teret adni egymásnak, nálunk az élni és élni hagyni elve érvényesül. Nem korlátozzuk egymást, nem fordulhat elő, hogy egyikünk nem engedi el valahova a másikat. Én például minden évben elmegyek Vegasba, ezen kívül is el-eljárok pár napra kártyázni, ahogyan Hajni is el szokott utazni a barátnőivel. Unnánk egymást, ha össze lennénk ragasztva - vallotta be a rapper-műsorvezető.

Majka nagyobbik fia

Képes összeállításunkban megmutatjuk, hogy milyen nagy már Majka és Dundika elsőszülött fia, aki, ahogy nő, egyre jobban hasonlít az apjára.  

Ezt is szeretjük