Ördög Nóra házassága sem fenékig tejfel - Nánási Pál így vallott kapcsolatukról
Nánási Pál Ördög Nórával való házasságáról vallott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra és Nánási Pál az egyik legösszetartóbb házaspár a hazai sztárvilágban, még 2008-ban ismerkedtek meg, de akkor még mind a ketten házasok voltak. Mivel első látásra beleszerettek egymásba, elhatározták, hogy mind a ketten beadják a válópert, és közösen kezdenek új életet. 2010 szeptemberében mondták ki a boldogító igent, így jövőre már a tizedik házassági évfordulójukat ünnepelhetik. Két közös gyermekük született, Mici hat, Venci pedig ötéves. A sztárpárral sokan szimpatizálnak, hiszen óriási harmónia és szeretet sugárzik belőlük, ennek ellenére, mint minden házasságban, természetesen az övékben is vannak konfliktusok.

Nánási Pál a ma megjelent Bestben mesélt Ördög Nórával való kapcsolatáról. Mint kiderült, szerinte nagyon jó párost alkotnak a feleségével, rengeteg energiát ad neki, ő a múzsája. Azonban az ő életük sem mindig tökéletes, ahogy azt egyesek feltételezik.

- Előre mondom, hogy nekünk is vannak rossz pillanataink, nem próbálok meg úgy csinálni, mintha minden fenékig tejfel lenne - vallotta be a lapnak.

Idén ősszel Ördög Nóra a Story magazinnak mesélte el, hogy általában azzal megy a férje agyára, hogy Nánási Pál minden idejét pontosan beosztja, és nincs egy szabad perce sem. Sűrűn befejezi a férfi mondatait is, amit szintén nem nagyon tolerál a fotós. Nánási akkor elmondta, ő azzal megy a csinos műsorvezető agyára, hogy sokkal lassabb annál, mint amilyen tempót a felesége diktál. Ezen hétköznapi dolgok miatt szoktak olykor konfliktusaik lenni.

Nánási a róla készült legfrissebb interjúban azt is elárulta, hogy feleségével kölcsönösen húzzák egymást előre, mindent megbeszélnek egymással, az állandó kommunikáció és az egymás iránt érzett vonzalom tartja őket össze. Közös terveik is vannak, szeretnének Balatonakarattyán egy bisztrót nyitni. Hozzátette, sokat tanult az előző házasságából.

- Minden hiba, amit régen elkövettem, most tanulságként lebeg a szemem előtt. Megismertem magam, és rájöttem, mire vágyom. Csak reménykedni tudok abban, hogy az életem jelenlegi felállása tartós, és nem történik semmi, ami ezt bedöntené. Nem kattogok ezen állandóan, de mivel egy házasságot már elrontottam, óvatosabb vagyok. Talán épp ez volt a válásom igazi funkciója, hogy a jelenlegire sokkal jobban tudjak vigyázni.

Ilyen szép a kislányuk, Mici

Képes összeállításunkban megnézheted, már milyen nagy Ördög Nóra és Nánási Pál egy szem lánya, Mici.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezt is szeretjük