3 év alatt 3 gyerek - A magyar színész és a 15 évvel fiatalabb tévés boldog nagycsaládosok
Besenczi Árpád és felesége, Nagy Kornélia két lányt és egy fiút nevel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Besenczi Árpád Jászai Mari-díjas színész nagyon büszke a gyermekeire. Első házasságából született egy fia, Benedek, aki idén lett 18 esztendős, most vették fel az orvosi egyetemre. Második feleségével, az Echo TV-ről ismert Nagy Kornéliával három kisgyermeket nevelnek, Hellát, Zsongort és Liánát.

Az 54 éves színész és színigazgató 2014-ben ismerkedett meg a nála 15 évvel fiatalabb tévéssel, derült ki a Hot! magazin augusztusi számából.

- A Csíksomlyói passiót vittük 2014-ben a József Attilába, én voltam az Úristen. Az előadás után készítettünk egy közös képet Nellivel. Felismertem, hogy ő Nagy Kornélia az Echo TV-ből. Elkértem a telefonszámát. Három hét múlva megkértem a kezét, három hónap múlva megesküdtünk - emlékezett vissza a kezdetekre a hetilap riporterének.

besenczi árpád családja
Fotó: Facebook/Besencziné Nagy Kornélia

Egymás után érkeztek a kis trónörökösök a Besenczi családban. A megismerkedésük és házasságuk évében született meg első gyermekük, Hella, 2016-ban Zsongor, 2017-ben pedig Liána. 

- Keszthely kertvárosában lakunk, a feleségem itthon van a gyerekekkel, nagyszerűen helytáll anyaként, sokat sportol, több Ironman versenyt teljesített - mesélte a sztár.

Bár Besenczi Árpád elfoglalt, hiszen 2010 óta a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház igazgatója, mellette játszik és rendez is, ennek ellenére igyekszik minél több időt a szép családjával tölteni. 

Sztárpárok nagy korkülönbséggel

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük azokat a hazai sztárpárokat, akik között nagy a korkülönbség.

Ezt is szeretjük