Dundika vallomása: Majkával való kapcsolatát így változtatta meg két gyerekük
Dundika és Majka kapcsolatában történtek változások, miután világra jöttek gyermekeik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Majka és Hornyák Hajnalka, ismertebb nevén Dundika 2010 óta szerelmesek egymásba: a sztárpár nem várt sokáig a családalapítással, kisfiuk, Marián 2011-ben született meg. A család később négytagúra bővült, Olivér 2016-ban látta meg a napvilágot. Természetesen, mint minden párnál, Majkáék kapcsolatában is okoztak változásokat a gyerekek - erről Dundika írt a mymirror.hu oldalon.

A sztáranyuka az írásában megfogalmazta, hogy az elmúlt években rengeteg néven szólították már őt, például Hajninak vagy éppen Dundikának, a szerelme pedig otthon nyuszinak vagy bébinek becézte, ám, amikor megszületett Marián, később pedig Olivér, Majka is elkezdte őt anyának hívni. Utóbbinak praktikus oka volt, hiszen a gyerekek jelenlétében anya és apa néven utaltak egymásra. Idővel, amikor kettesben maradtak, Majka már akkor is néha anyának szólította Dundikát.

majka-és-családja
Fotó: Instagram/Majka

- Nem is foglalkoztam ezzel az egésszel, mindaddig, amíg bele nem botlottam olyan írásokba, amik óva intettek attól, hogy otthon a szülők apának és anyának szólítsák egymást. Mivel a szakemberek szerint ez a látszólag aprócska nyelvi játék képes mindörökre hazavágni a pár szexualitását. Azt meg ugye, mi nem akartuk. Ráadásul ebben a dologban az anyukáink is egyetértettek, akik szintén azt mondták, hogy ez nem egészséges - fogalmazta meg aggodalmait a sztáranyuka.

Dundika nagyon tartott attól, hogy elvész az intimitás a kapcsolatukból, emiatt megkérte a párját, hogy ne szólítsa őt többé anyának, Majka viszont teljesen másképp látta a helyzetet.

Peti nem az a típus, aki ilyesmitől megijed, sőt, kifejezetten a családot megerősítő kifejezésnek érezte.

Dundika hozzátette, hogy ma már nem tart attól, hogy szerelme csak a gyermekei anyjaként tekint rá, mert igyekeznek a fiaik mellett egymásra is időt szentelni. Előfordul, hogy kettesben töltenek el egy-egy napot, emellett az intimitás is fontos szerepet tölt be az életükben.

Ezt is szeretjük