Csobot Adél őszinte vallomása: nehéz időszakokat él meg Istenes Bencével
Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolatát megváltoztatta, hogy kétgyerekes szülők lettek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csobot Adél és Istenes Bence két gyermeküket, a májusban már három éves Nátánt és a hét hónapos Ádint éltük legnagyobb ajándékának tartják, de a fiatal sztárpár nem tagadja, az ő kapcsolatukban is vannak nehéz és feszült időszakok, amikor türelmetlenek egymással. A 24 éves énekesnő a Családok éve oldalán vezetett blogjában azt írta, sokszor gondol arra a lányra, aki a gyerekei születése előtt volt, és vágyik azokra a felelőtlen és szabad pillanatokra, amiket párjával a fiaik születése előtt éltek meg. Istenes Bence a Blikknek elismerte, neki is nagyon hiányoznak a rögtönzött programok.

- Bevallom, előfordul, hogy nincs türelmünk egymáshoz Bencével. Ennek pusztán olyan egyszerű okai vannak legtöbbször, hogy elfogy az energiánk, fáradtak vagyunk, de közben nagyon vágyunk arra, hogy minőségi időt tudjunk együtt tölteni – árulta el Csobot Adél.

Az énekesnő azt is hozzátette, hogy számára már fontosabb a családja, mint a karrierje, és igyekszik az anyai énjében megtalálni az új értékeit. 31 éves párja is elismerte a lapnak, hogy vannak nehéz időszakaik, de a vitákon könnyen túllendülnek, mert minden problémát meg tudnak beszélni.

- Rettentően hiányoznak a spontán programok, hiszen ha megyünk valahova, mindent meg kell előre tervezni, majd utána százszor átszervezni, igazodni a gyerekek alvásához, evéséhez. Amikor pedig lenne pár szabad percünk kettesben, akkor bezuhanunk az ágyba, olyan fáradtak vagyunk – mondta Istenes Bence.

Az RTL Klub műsorvezetője bevallotta, hogy sok más szülőhöz hasonlóan a munka és a két gyerek mellett ők is nehezen tudnak kettesben lazítani, csak párhavonta tudnak elmenni vacsorázni, arra pedig nem is emlékszik, mikor voltak moziban.

Ezt is szeretjük