Istenes Bence kitálalt - Csobot Adél ezzel megy az agyára
Csobot Adél babablogjában vallotta be, mi okozza köztük a legtöbb konfliktust.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Csobot Adél és Istenes Bence igazi álompárnak számít. Amellett, hogy nagyon szerelmesek egymásba, két gyönyörű kisfiuk is van - Nátán 2016 májusában, Ádin 2018 augusztusában jött a világra. A fiatal sztáranyuka még egy sikeres babablogot is vezet, ahol a saját tapasztalatait osztja meg a gyerekneveléssel kapcsolatban, egyes bejegyzéseiben pedig nemcsak ő, hanem műsorvezető párja is leírja a véleményét. A Jó zsaru, rossz zsaru című posztjukban Istenes Bence őszintén kifejtette, mivel tud néha Csobot Adél az agyára menni.

A szerelmesek saját bevallásuk szerint az élet szinte összes területén egyetértenek egymással, de, mint minden párnál, náluk is előfordulnak olyan helyzetek, melyekben másképp gondolkodnak, ezért összekapnak egymással. Általában akkor szoktak veszekedni, amikor készülődnek valahova, ugyanis mindig Csobot Adélra kell várni.

- Minden alkalommal megbeszéljük azt, hogy hány órakor kell elindulnunk, na, ez az az időpont, amit Adél miden alkalommal teljesen figyelmen kívül hagy. Amikor indulni kéne, akkor ő még tuti, hogy egy bugyiban szaladgál a lakásban, és egyre idegesebb, ha visszaszámolok. Ilyenkor jönnek a kérdések: "De nem mindegy, mikor érkezünk?", "És akkor mi van, ha késünk?", "De miért nem szóltál időben, hogy mikor akarsz indulni?" - írta a blogbejegyzésben Istenes Bence.

Csobot Adél is megfogalmazta az álláspontját a reggeli készülődéssel kapcsolatban.

- Nincs nap, hogy ne hallgassam végig, hogy "Tempó, tempó! Gyerünk már! Induljunk!", és természetesen nincs más mondat, ami ennél jobban idegesítene! Pedig tényleg pörgök, legalábbis én így gondolom. (...) A gyerekekkel és a számukra nélkülözhetetlen cuccokkal én foglalkozom. Én öltöztetem fel őket, a táskájukat én pakolom össze, a játékokat, amiket magunkkal szeretnénk vinni, velük együtt próbálom kiválasztani, tehát mindemellett én magamra a legminimálisabb időt szánom, tényleg éppen csak annyit, hogy emberi formát öltsek - védte meg magát.

Istenes Bence hozzátette azt is, hogy sokat kell a kedvese után pakolnia, ugyanis, amikor az leveszi valamelyik kisgyerekükről a pelenkát, csak otthagyja, és nem dobja ki a szemetesbe.

Ezt is szeretjük