Majka megmutatta az édesapját: ennyire hasonlítanak egymásra

Majka évtizedekkel ezelőtt váratlanul veszítette el az édesapját.

majka-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A rapper és műsorvezető, Majka ma már sikeres és boldog, korábban azonban voltak nagyon nehéz időszakok az életében. Csupán 22 éves fiatal volt, amikor teljesen váratlanul elveszítette édesapját.

Akkori barátnőjével éppen azt tervezgették, Kanadában próbálnak szerencsét, ám a sors közbeszólt. Az idősebb Majoros egy este meccsnézés közben infarktust kapott, és elhunyt. 

Majka apja

Majka akkor úgy döntött, mégsem hagyja el az országot, megvárta a hagyatéki tárgyalást, majd jelentkezett a Való Világba, aminek köszönhetően később fel tudta építeni zenei, illetve televíziós karrierjét. 

- Apám tiszta szívű, őszinte, jó humorú ember volt, aki soha nem piázott, egy kortyot nem ivott. Ám közben megalkuvó volt. Mindig hagyta, hogy elnyomja őt egy erősebb hang, ezért nem akarok olyan lenni, mint apám volt. Az, ahogyan élt, oda vezetett, hogy negyvenöt évesen infarktust kapott - mesélte Majka Rónai Egonnak 2021 tavaszán az ATV Húzós című műsorában az édesapjáról.

A sztár a 2022-es apák napján sem feledkezett meg szeretett édesapjáról, az Instagram-oldalán posztolt egy régi családi fotót is, amin hárman szerepelnek, a képen Majka testvére is látható. A rajongóknak azonnal feltűnt, a rapper-műsorvezető és édesapja nagyon hasonlítanak, le sem tagadhatnák egymást. 

„Tiszta apud vagy!”

„Igazi érték az életben ! Gratulálok!” - írták a poszthoz, amiben egyébként Majka maga is szerepel saját fiaival, Mariánnal és Olivérrel. 

Majka és Dundika fia hatalmasat nőtt

Majka és Dundika első gyermeke, Marián 2011-ben született, a kis testvére, egy újabb fiú, Olivér pedig 2016-ban. A nagyobbik fiú az utóbbi időben sokat nőtt, erről posztolt aranyos fotót a büszke anyuka. 

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük