Bikinis fotókon Sarka Kata szépségkirálynő-jelöltjei - Ők a legesélyesebbek szerintünk
Kialakult a Magyarország Szépe döntős mezőnye.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Magyarország Szépe felkészítő táborában lezajlottak a házi versenyek, így eldőlt, a június közepén bemutatott húsz lányból ki maradt a szerencsés 16 között, akik július 8-án a Duna Televízió látványos show-műsorában versenyezhetnek a Magyarország Szépe címért. A győztes az értékes nyeremények mellett lehetőséget kap arra, hogy hazánkat képviselje a világ egyik legrangosabb szépségversenyének világdöntőjén, a Miss Worldön. A Miss World Hungary két udvarhölgyét is díjazzák, és természetesen idén is lesz közönségszavazás.

Berger Kitti, Kovács Vanessza Anna, Reiszweber Ziara és Szabó Csillag nem jutottak a döntőbe, de Bui Tiky, Doszkocs Dominika, Fekszi Szimonetta, Galambos Patrícia Szilvia, Glonczi Bianka, Józsa Eszter, Kántor Bianka, Kiss Rebeka, Kovács Vivien, Magicz Mirtill, Mészáros Dóra, Noll Petra, Ollári Barbara Fanni, Szakálos Dóra, Szarvas Andrea és Tóth Panni bejutott a 16 legszebb közé.

A házi versenyek nyertesei a táborban már bizonyítottak, így ők magabiztosabbak lesznek a döntőben. Nézd meg képes összeállításunkban, szerintünk kik a legesélyesebbek, hogy szépségkirálynő legyen belőlük. 

Ezt is szeretjük