Közkedvelt magyar sztárok és párjaik
Nézd meg a legismertebb hazai sztárpárokat.

Dia

 	Détár Enikő és Rékasi Károly 	A Barátok közt szívtiprója csaknem 30 éve élt boldog házasságban feleségével, Détár Enikővel, amikor 2013 májusában közölték: elválnak. Két közös gyermekük született: Eszter és Zsigmond. 	 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Détár Enikő »

Détár Enikő és Rékasi Károly

A Barátok közt szívtiprója csaknem 30 éve élt boldog házasságban feleségével, Détár Enikővel, amikor 2013 májusában közölték: elválnak. Két közös gyermekük született: Eszter és Zsigmond.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Détár Enikő »

Dia

 	Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 	A népszerű rádióst korábban Molnár Anikóhoz, Csisztu Zsuzsához, Dobó Katához és Tornóczky Anitához is fűzte viszony, végül Várkonyi Andrea műsorvezető oldalán horgonyozott le. Egy lányuk született, Nóra.

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor

A népszerű rádióst korábban Molnár Anikóhoz, Csisztu Zsuzsához, Dobó Katához és Tornóczky Anitához is fűzte viszony, végül Várkonyi Andrea műsorvezető oldalán horgonyozott le. Egy lányuk született, Nóra.

Dia

 	Dobó Kata és Andy Vajna 	A vörös színésznő hosszú évekig volt a világhírű producer párja, kapcsolatuk végül 2006 nyarán szakítással végződött. Azóta rátalált a szerelem Gulyás Levente rendező személyében, kislányuk 2012 februárjában jött a világra. 	Kapcsolódó cikk: 	Egészséges kislánynak adott életet Dobó Kata »

Dobó Kata és Andy Vajna

A vörös színésznő hosszú évekig volt a világhírű producer párja, kapcsolatuk végül 2006 nyarán szakítással végződött. Azóta rátalált a szerelem Gulyás Levente rendező személyében, kislányuk 2012 februárjában jött a világra.

Kapcsolódó cikk:
Egészséges kislánynak adott életet Dobó Kata »

Dia

 	Liptai Claudia és Gesztesi Károly 	A sikeres tévésztár és színésznő 2006-ban ment feleségül Gesztesi Károlyhoz, közös gyermekük, Panka Sára pedig ugyanezen év nyarán született meg. A sztárpár 2009-ben döntött a válás mellett.

Liptai Claudia és Gesztesi Károly

A sikeres tévésztár és színésznő 2006-ban ment feleségül Gesztesi Károlyhoz, közös gyermekük, Panka Sára pedig ugyanezen év nyarán született meg. A sztárpár 2009-ben döntött a válás mellett.

Dia

	Marsi Anikó és Palik László	A Fókusz csinos házigazdája és sportriporter-autóversenyző kedvese 2005-ben mondta ki a boldogító igent. Két gyermekük született, Vilmos 2006-ban, Vince pedig 2009-ben látta meg a napvilágot.	Kapcsolódó sztárlexikon:	Ilyen volt, ilyen lett: Marsi Anikó »	 

Marsi Anikó és Palik László

A Fókusz csinos házigazdája és sportriporter-autóversenyző kedvese 2005-ben mondta ki a boldogító igent. Két gyermekük született, Vilmos 2006-ban, Vince pedig 2009-ben látta meg a napvilágot.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Marsi Anikó »
 

Dia

 	Rubint Réka és Schobert Norbert 	A fitneszguru két hónap ismeretség után egy mexikói út során kérte meg Rubint Réka kezét, aki a kezdeti habozás után végül boldogan mondott igent Schobert Norbinak. Azóta is kiegyensúlyozott házasságban élnek, három gyermekük született.

Rubint Réka és Schobert Norbert

A fitneszguru két hónap ismeretség után egy mexikói út során kérte meg Rubint Réka kezét, aki a kezdeti habozás után végül boldogan mondott igent Schobert Norbinak. Azóta is kiegyensúlyozott házasságban élnek, három gyermekük született.

Dia

 	  	Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán 	A gyönyörű színésznő már túl volt egy váláson, amikor a Nyomorultak próbáján felfigyelt rá Bereczki Zoltán. A pár hat év kapcsolat után döntött úgy, hogy összeházasodik, kislányuk Zora Veronika pedig 2007-ben született meg. 2012 augusztusában váratlanul közleményben jelentették be, hogy elválnak.

 

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán

A gyönyörű színésznő már túl volt egy váláson, amikor a Nyomorultak próbáján felfigyelt rá Bereczki Zoltán. A pár hat év kapcsolat után döntött úgy, hogy összeházasodik, kislányuk Zora Veronika pedig 2007-ben született meg. 2012 augusztusában váratlanul közleményben jelentették be, hogy elválnak.

Dia

 	Hegyi Barbara és Zorán 	A Kossuth-díjas előadóművész és Hegyi Barbara már közel egy évtizede ismerték egymást, amikor 2004-ben végül teljesen titokban összeházasodtak. Csak a két tanú volt jelen, valamint Hegyi Barbara öt éves kislánya, Rozi. 	Kapcsolódó cikk: 	Hegyi Barbara és Zorán feltárta magánéletük titkait »

Hegyi Barbara és Zorán

A Kossuth-díjas előadóművész és Hegyi Barbara már közel egy évtizede ismerték egymást, amikor 2004-ben végül teljesen titokban összeházasodtak. Csak a két tanú volt jelen, valamint Hegyi Barbara öt éves kislánya, Rozi.

Kapcsolódó cikk:
Hegyi Barbara és Zorán feltárta magánéletük titkait »

Dia

	Hernádi Judit és Görög László	A Heti hetes népszerű sztárja 12 éven keresztül volt Görög László színművész élettársa, akivel 2003-ban szakítottak. Hernádi egyetlen lánya, Rebeka Zsófia 1986-ban született meg, édesapja Tarján Pál operaénekes.

Hernádi Judit és Görög László

A Heti hetes népszerű sztárja 12 éven keresztül volt Görög László színművész élettársa, akivel 2003-ban szakítottak. Hernádi egyetlen lánya, Rebeka Zsófia 1986-ban született meg, édesapja Tarján Pál operaénekes.

Dia

Gryllus Dorka és Geszti PéterA népszerű reklámszakember és dalszövegíró-énekes 2001-ben vette feleségül Gryllus Dorkát, akitől végül öt év házasság után 2006-ban vált el.

Gryllus Dorka és Geszti Péter

A népszerű reklámszakember és dalszövegíró-énekes 2001-ben vette feleségül Gryllus Dorkát, akitől végül öt év házasság után 2006-ban vált el.

Dia

	Gombos Edina és Alberto Costafreda	A TV2 műsorvezetőnője 2004 februárjában ismerkedett meg a kubai Alfredóval, aki egy évvel később Budapesten vezette az oltár elé. Kislányuk, Costafreda Miranda 2008. október 22-én született meg.

Gombos Edina és Alberto Costafreda

A TV2 műsorvezetőnője 2004 februárjában ismerkedett meg a kubai Alfredóval, aki egy évvel később Budapesten vezette az oltár elé. Kislányuk, Costafreda Miranda 2008. október 22-én született meg.

Dia

Kállai Bori és Vitray TamásA Kossuth-díjas újságíró-riporter 1986-ban ismerkedett meg a gyönyörű színésznővel, akinek előző kapcsolatából született lánya, Fonyó Barbara saját bevallása szerint kezdetben nem örült annak, hogy Vitray udvarol édesanyjának. A pár azóta is boldog házasságban él, Barbara és Vitray pedig azóta vérszerinti rokonokként tekintenek egymásra.

Kállai Bori és Vitray Tamás

A Kossuth-díjas újságíró-riporter 1986-ban ismerkedett meg a gyönyörű színésznővel, akinek előző kapcsolatából született lánya, Fonyó Barbara saját bevallása szerint kezdetben nem örült annak, hogy Vitray udvarol édesanyjának. A pár azóta is boldog házasságban él, Barbara és Vitray pedig azóta vérszerinti rokonokként tekintenek egymásra.

Dia

 	Ördög Nóra és Nánási Pál 	A fotóművész és a műsorvezető is házasságban élt, amikor egymásba szerettek. Miután mindketten elváltak, 2010 szeptemberében házasodtak össze. Kislányuk, Mici 2013 májusában jött világra. 2014 márciusában a műsorvezető bejelentette, öt hónapos terhes a második babával. 	 	Kapcsolódó képgaléria: 	Sztárpárok a Comet-gálán »

Ördög Nóra és Nánási Pál

A fotóművész és a műsorvezető is házasságban élt, amikor egymásba szerettek. Miután mindketten elváltak, 2010 szeptemberében házasodtak össze. Kislányuk, Mici 2013 májusában jött világra. 2014 márciusában a műsorvezető bejelentette, öt hónapos terhes a második babával.

Kapcsolódó képgaléria:
Sztárpárok a Comet-gálán »

Dia

 	Máté Krisztina és Bárdos András 	A két népszerű műsorvezetőt és szerkesztőt nemcsak házasságuk, de a munkájuk is összekötötte: 2003 és 2009 ősze között együtt vezették a Tények című hírműsort a TV2-n, 2014-ben a Szombat Esti Láz színpadán álltak ismét közösen kamerák elé.

Máté Krisztina és Bárdos András

A két népszerű műsorvezetőt és szerkesztőt nemcsak házasságuk, de a munkájuk is összekötötte: 2003 és 2009 ősze között együtt vezették a Tények című hírműsort a TV2-n, 2014-ben a Szombat Esti Láz színpadán álltak ismét közösen kamerák elé.

Dia

 	Deutsch Anita és Kinizsi Ottó 	A Barátok közt egykori színésznője nemcsak a népszerűségét, de férjét is a sorozatnak köszönheti. A pár 2004 nyarán házasodott össze, első kislányuk, Emma egy évvel később született meg, majd 2010-ben  Hanni is világra jött.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó

A Barátok közt egykori színésznője nemcsak a népszerűségét, de férjét is a sorozatnak köszönheti. A pár 2004 nyarán házasodott össze, első kislányuk, Emma egy évvel később született meg, majd 2010-ben  Hanni is világra jött.

Dia

 	Pap Rita és Bodnár Attila 	A nyolcvanas évek popzenéjének sikerduója már több mint húsz éve egy pár. Házasságukból két gyermek született, Krisztián és Fanni.

Pap Rita és Bodnár Attila

A nyolcvanas évek popzenéjének sikerduója már több mint húsz éve egy pár. Házasságukból két gyermek született, Krisztián és Fanni.

Dia

 	Erős Antónia és Tóth László 	Az RTL Klub népszerű arca Pécsett ismerkedett meg Tóth Lászlóval, a helyi televíziónál. 1997-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent, ikreik, Szonja és Mátyás 2009 nyarán jöttek világra. 	Kapcsolódó cikk: 	"Volt, hogy kikészültem!" Erős Antónia kertelés nélkül vallott az anyaságról »

Erős Antónia és Tóth László

Az RTL Klub népszerű arca Pécsett ismerkedett meg Tóth Lászlóval, a helyi televíziónál. 1997-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent, ikreik, Szonja és Mátyás 2009 nyarán jöttek világra.

Kapcsolódó cikk:
"Volt, hogy kikészültem!" Erős Antónia kertelés nélkül vallott az anyaságról »

Dia

	Epres Panni és Benedek Tibor	Epres Panni még tinédzserként ismerte meg a sármos vízilabdázót, de csak sokkal később alakult ki köztük kölcsönös vonzalom. Végül 2010 augusztusában, nyolc év ismeretség után mondták ki a boldogító igent. Kapcsolatukból 2007 júniusában egy kisfiú, Mór, 2009 augusztusában pedig egy kislány, Barka született.

Epres Panni és Benedek Tibor

Epres Panni még tinédzserként ismerte meg a sármos vízilabdázót, de csak sokkal később alakult ki köztük kölcsönös vonzalom. Végül 2010 augusztusában, nyolc év ismeretség után mondták ki a boldogító igent. Kapcsolatukból 2007 júniusában egy kisfiú, Mór, 2009 augusztusában pedig egy kislány, Barka született.

Dia

	Steiner Kristóf és Matan Attias	A Viva Tv egykori műsorvezetője köztudottan azon kevés magyar sztár közé tartozik, aki felvállalja másságát. Kristóf 2007-ben jött össze az izraeli orvostanhallgató Matannel. 2011-ben egy romantikus, tengerparti ceremónián mondták ki egymásnak a boldogító igent.	Kapcsolódó cikk:	Igazi álomesküvő! Kamerák előtt vette el kedvesét a magyar műsorvezető »	 

Steiner Kristóf és Matan Attias

A Viva Tv egykori műsorvezetője köztudottan azon kevés magyar sztár közé tartozik, aki felvállalja másságát. Kristóf 2007-ben jött össze az izraeli orvostanhallgató Matannel. 2011-ben egy romantikus, tengerparti ceremónián mondták ki egymásnak a boldogító igent.

Kapcsolódó cikk:
Igazi álomesküvő! Kamerák előtt vette el kedvesét a magyar műsorvezető »
 

Dia

	Brunner Márta és Ács Bálint	A Mindent vagy semmit egykori tévés háziasszonya 2005-ben kelt egybe Ács Bálinttal, a Shy Gys szívtipró énekesével egy mediterrán hangulatú esküvőn. Azóta a legnagyobb boldogságban élnek, gyermekük még nem született, de az állatok iránti szenvedélyük közös.

Brunner Márta és Ács Bálint

A Mindent vagy semmit egykori tévés háziasszonya 2005-ben kelt egybe Ács Bálinttal, a Shy Gys szívtipró énekesével egy mediterrán hangulatú esküvőn. Azóta a legnagyobb boldogságban élnek, gyermekük még nem született, de az állatok iránti szenvedélyük közös.

Dia

 	Katus Attila és Lerch Otília 	Az aerobik-világbajnok néhány évig nem érdeklődött más nő után: számára csakis Otília létezett. 2010 augusztusában aztán robbant a bomba, a páros útjai három együtt töltött év után váltak szét. Katus Attila azóta sem találja a nagy Ő-t.

Katus Attila és Lerch Otília

Az aerobik-világbajnok néhány évig nem érdeklődött más nő után: számára csakis Otília létezett. 2010 augusztusában aztán robbant a bomba, a páros útjai három együtt töltött év után váltak szét. Katus Attila azóta sem találja a nagy Ő-t.

Fotó: Europress

Dia

 	Kaszás Géza és Zsuzska 	A népszerű színész sokáig az agglegények gondtalan életét élte. Már elmúlt 50, amikor megismerkedett a neki való nővel, Zsuzskával, aki azóta két kis lurkóval is megajándékozta: Nimród 2008 nyarán, Lilla pedig 2010 februárjában született.

Kaszás Géza és Zsuzska

A népszerű színész sokáig az agglegények gondtalan életét élte. Már elmúlt 50, amikor megismerkedett a neki való nővel, Zsuzskával, aki azóta két kis lurkóval is megajándékozta: Nimród 2008 nyarán, Lilla pedig 2010 februárjában született.

Fotó: Europress

Dia

 	Klausmann Viktor és Anikó 	A Szerencsekerék házigazdája egy év ismeretség után, 2008-ban vette el Anikót, aki hamarosan egy kislányt szült a népszerű tévésnek. Kapcsolatukat azonban Tamara sem tudta megmenteni, 2012 novemberében kimondták válásukat.

Klausmann Viktor és Anikó

A Szerencsekerék házigazdája egy év ismeretség után, 2008-ban vette el Anikót, aki hamarosan egy kislányt szült a népszerű tévésnek. Kapcsolatukat azonban Tamara sem tudta megmenteni, 2012 novemberében kimondták válásukat.

Fotó: Europress

Dia

	Polyák Lilla és Homonnay Zsolt	A népszerű színészházaspár még az egyetemen ismerte meg egymást, az ezredfordulón házasodtak össze. Az évek során két kisfiuk született: Zsombor és Bulcsú.

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt

A népszerű színészházaspár még az egyetemen ismerte meg egymást, az ezredfordulón házasodtak össze. Az évek során két kisfiuk született: Zsombor és Bulcsú.

Fotó: www.polyak-homonnay.hu

Dia

 	Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter 	A népszerű színészházaspár 1990-ben házasodott össze, és az évek során két közös gyerekük született. Számos filmben, sorozatban és színdarabban láthattuk őket együtt.

Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter

A népszerű színészházaspár 1990-ben házasodott össze, és az évek során két közös gyerekük született. Számos filmben, sorozatban és színdarabban láthattuk őket együtt.

Fotó: Europress

Dia

 	Pindroch Csaba és Verebes Linda 	A színészházaspár egy premier utáni bulin ismerkedett össze. Az oltár elé hét év után álltak, kislányuk, Mira 2008-ban, második gyerekük 2014-ben született.

Pindroch Csaba és Verebes Linda

A színészházaspár egy premier utáni bulin ismerkedett össze. Az oltár elé hét év után álltak, kislányuk, Mira 2008-ban, második gyerekük 2014-ben született.

Fotó: Europress

Dia

 	Balázs Klári és Korda György 	Korda György már népszerű táncdalénekese volt hazánknak, amikor összeismerkedett a nálánál jóval fiatalabb Balázs Klárival. Hamarosan egymásba szerettek és összeházasodtak, azóta pedig a legismertebb énekes sztárpárként járják az országot és a világot: mindenütt lelkesen fogadja őket a közönség. 	 

Balázs Klári és Korda György

Korda György már népszerű táncdalénekese volt hazánknak, amikor összeismerkedett a nálánál jóval fiatalabb Balázs Klárival. Hamarosan egymásba szerettek és összeházasodtak, azóta pedig a legismertebb énekes sztárpárként járják az országot és a világot: mindenütt lelkesen fogadja őket a közönség.
 

Dia

	Eszményi Viktória és Heilig Gábor	A táncdalfesztivál-nyertes énekesnő és zenész kollégája 1983-ban házasodtak össze, de előtte nyolc évig együtt éltek. Kapcsolatuk azóta is harmonikus, igyekeznek időt fordítani egymásra és megadják a másiknak a kellő szabadságot. A népszerű sztárpárnak egy fia van, Tamás.

Eszményi Viktória és Heilig Gábor

A táncdalfesztivál-nyertes énekesnő és zenész kollégája 1983-ban házasodtak össze, de előtte nyolc évig együtt éltek. Kapcsolatuk azóta is harmonikus, igyekeznek időt fordítani egymásra és megadják a másiknak a kellő szabadságot. A népszerű sztárpárnak egy fia van, Tamás.

Dia

 	Laklóth Aladár és Weöres Dorka 	Laklóth Aladár két válással a háta mögött már nem vágyott újabb házasságra, de egy színházi fogadáson megismerkedett Dorkával, és hamarosan beleszeretett a csinos hölgybe. Sőt, olyannyira komolyan gondolta a kapcsolatot, hogy feleségül is vette, majd 2009 februárjában megszületett közös fiuk, Bendegúz.

Laklóth Aladár és Weöres Dorka

Laklóth Aladár két válással a háta mögött már nem vágyott újabb házasságra, de egy színházi fogadáson megismerkedett Dorkával, és hamarosan beleszeretett a csinos hölgybe. Sőt, olyannyira komolyan gondolta a kapcsolatot, hogy feleségül is vette, majd 2009 februárjában megszületett közös fiuk, Bendegúz.

Dia

 	Rippel Ferenc és Simó Vivien 	Rippel Ferenc és Simó Vivien esküvőjére három év ismeretség után, 2009 májusában került sor. Az ifjú feleségnél petefészekrákot állapítottak meg, ezért meg kellett műteni. Mesterséges megtermékenyítés után kisfiuk, Krisztofer Herkules 2011 őszén jött a világra. A pár 2013 májusában jelentette be, hogy elválnak.

Rippel Ferenc és Simó Vivien

Rippel Ferenc és Simó Vivien esküvőjére három év ismeretség után, 2009 májusában került sor. Az ifjú feleségnél petefészekrákot állapítottak meg, ezért meg kellett műteni. Mesterséges megtermékenyítés után kisfiuk, Krisztofer Herkules 2011 őszén jött a világra. A pár 2013 májusában jelentette be, hogy elválnak.

Dia

 	Kisó és Skrapits Erik 	A VIVA TV egykori műsorvezetője és a No Thanx énekese 2009-ben lettek egy pár, és kapcsolatukat az sem árnyékolta be, hogy Orsi kilenc évvel idősebb kedvesénél. 2014 tavaszán szakítottak.

Kisó és Skrapits Erik

A VIVA TV egykori műsorvezetője és a No Thanx énekese 2009-ben lettek egy pár, és kapcsolatukat az sem árnyékolta be, hogy Orsi kilenc évvel idősebb kedvesénél. 2014 tavaszán szakítottak.

Dia

 	Vágó Piros és Attila 	Vágó Piros, a Class FM népszerű rádiós műsorvezetője egy munka révén ismerkedett meg Attilával. Kapcsolatuk szép lassan szerelemmé érett. Végül 2006 októberében mondták ki a boldogító igent. Bár nem ment könnyen, de 2008 végén kisfiuk, Zalán is megszületett, aki azóta mamája szeme fénye.

Vágó Piros és Attila

Vágó Piros, a Class FM népszerű rádiós műsorvezetője egy munka révén ismerkedett meg Attilával. Kapcsolatuk szép lassan szerelemmé érett. Végül 2006 októberében mondták ki a boldogító igent. Bár nem ment könnyen, de 2008 végén kisfiuk, Zalán is megszületett, aki azóta mamája szeme fénye.

Dia

 	Kovács Ákos és Őry Krisztina 	Ákos elmondása szerint kapcsolatuk diákszerelemként indult. Csak harmadik gyermekük megszületése után, 15 év együttélés után házasodtak össze. Negyedik gyermekük 2010 májusában született meg.

Kovács Ákos és Őry Krisztina

Ákos elmondása szerint kapcsolatuk diákszerelemként indult. Csak harmadik gyermekük megszületése után, 15 év együttélés után házasodtak össze. Negyedik gyermekük 2010 májusában született meg.

Dia

 	Tahi Tóth László és Kárászy Szilvia 	A színész és a zongoraművésznő egy bálon találkozott először. 1995-ben házasodtak össze. A szimpatikus pár a 25 évnyi korkülönbség ellenére is harmonikus és boldog házasságban él.

Tahi Tóth László és Kárászy Szilvia

A színész és a zongoraművésznő egy bálon találkozott először. 1995-ben házasodtak össze. A szimpatikus pár a 25 évnyi korkülönbség ellenére is harmonikus és boldog házasságban él.

Dia

 	Nacsa Olivér és Kiss Zsuzsanna 	A népszerű humorista és a csinos üzletasszony 2006-ban ismerkedtek meg, 2011 szeptemberében pedig a legnagyobb titokban összeházasodtak. A 2012-es év végének nagy meglepetése volt, hogy kiderült, válságba került házasságuk, és hogy úgy döntöttek, elválnak.

Nacsa Olivér és Kiss Zsuzsanna

A népszerű humorista és a csinos üzletasszony 2006-ban ismerkedtek meg, 2011 szeptemberében pedig a legnagyobb titokban összeházasodtak. A 2012-es év végének nagy meglepetése volt, hogy kiderült, válságba került házasságuk, és hogy úgy döntöttek, elválnak.

Dia

 	Árpa Attila és Tomán Szabina 	A színész-producer és párja, a szépséges modell Tomán Szabina 2005-ben házasodtak össze. Egy évre rá született meg kislányuk, Amira. 	Kapcsolódó cikk: 	Meglepő titkot árult el házasságáról a magyar tévés »

Árpa Attila és Tomán Szabina

A színész-producer és párja, a szépséges modell Tomán Szabina 2005-ben házasodtak össze. Egy évre rá született meg kislányuk, Amira.

Kapcsolódó cikk:
Meglepő titkot árult el házasságáról a magyar tévés »

Dia

 	Emilio és Bangó Tina 	A pár kapcsolata nem újkeletű románc, hiszen barátságból fejlődött szerelemmé: gyerekkoruk óta ismerik egymást. Az énekes mindössze négy hónap randevúzás után kérte meg szerelme kezét. 2011 nyarán mondták ki egymásnak a boldogító igent, és még ebben az évben kislányuk is világra jött.

Emilio és Bangó Tina

A pár kapcsolata nem újkeletű románc, hiszen barátságból fejlődött szerelemmé: gyerekkoruk óta ismerik egymást. Az énekes mindössze négy hónap randevúzás után kérte meg szerelme kezét. 2011 nyarán mondták ki egymásnak a boldogító igent, és még ebben az évben kislányuk is világra jött.

Dia

 	Balássy Betty és Varga Feri 	A pár a Megasztár 3 során ismerkedett össze, ahol a nős Varga Feri a második helyezett lett, Balássy Betty pedig vokalistaként működött közre a show-ban. Az énekes elvált, majd 2007-ben, Rodoszon elvette szerelmét. 2011-ben megszületett Róza Anna, 2014 januárjában pedig Dániel Máté.

Balássy Betty és Varga Feri

A pár a Megasztár 3 során ismerkedett össze, ahol a nős Varga Feri a második helyezett lett, Balássy Betty pedig vokalistaként működött közre a show-ban. Az énekes elvált, majd 2007-ben, Rodoszon elvette szerelmét. 2011-ben megszületett Róza Anna, 2014 januárjában pedig Dániel Máté.

Ezt is szeretjük
Fotó: