Két héttel korábban született! Egészséges kislánynak adott életet Dobó Kata
Megszületett tegnap Dobó Kata kislánya.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megszületett Dobó Kata első gyermeke. A kislány állítólag egy budai kórházban látta meg a napvilágot a tegnapi nap folyamán.

A baba két héttel korábban érkezett a vártnál, de ő és az édesanya is jól vannak. A kórházat pár nap múlva már el is hagyhatják.

Hármat szeretne

A pici egyébként születésnapi ajándéknak is tekinthető, a színésznő ugyanis február 25-én, szombaton lesz 38 éves.

Dobó Kata nagy álma teljesedett be azzal, hogy anyává vált, már 11 évvel ezelőtt is arról nyilatkozott, mennyire szeretne egy gyereket.

- Nem szeretnék későn szülni. Nagyon fontos, hogy édesanya legyek, szerintem ez a női élet célja. Három csintalan srácot szeretnék. Néha elérzékenyülök, amikor kisbabát látok, és azt mondom, minden mindegy, csak gyerekem legyen - mondta már akkor.

Rátalált a szerelem

A sztár korán férjhez ment, a baba azonban nem jött. A frigy hamar válással végződött, majd Dobó Kata évekig Andy Vajnával élt Los Angelesben, ám családot a producerrel sem alapított.

Miután Vajnával elváltak útjaik, visszaköltözött Magyarországra, és a békéscsabai a Jókai Színházban megismerte élete párját, Gulyás Leventét. A színház zenei igazgatója akkor még nős volt, feleségétől született két gyermeke is. Emiatt sokan nézték rossz szemmel a kapcsolatot, de az idő a szerelmeseket igazolta.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A múlt év végén és a 2012-es év elején egyébként több sztárbaba is született, így Judy kislánya, és Völgyesi Gabi, a Unique énekesnőjének kisfia.

Fotó: uniquemusic.hu

Ezt is szeretjük