Magyar sztárpárok házasság nélkül
Képeken a magyar sztárpárok, akik házasság nélkül is boldogok.

Dia

 	Nyertes Zsuzsa és párja 	Nyertes Zsuzsa soha sem állt oltár elé, pedig már 40 éve él boldog párkapcsolatban. Kedvesétől született egy lánya, Zsuzsa, aki ma már felnőtt nő. 	Kapcsolódó cikk: 	 Nyertes Zsuzsa ezért nem megy férjhez »

Nyertes Zsuzsa és párja

Nyertes Zsuzsa soha sem állt oltár elé, pedig már 40 éve él boldog párkapcsolatban. Kedvesétől született egy lánya, Zsuzsa, aki ma már felnőtt nő.

Kapcsolódó cikk:
Nyertes Zsuzsa ezért nem megy férjhez »

Dia

 	Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 	Várkonyi Andreát a barátnője, Liptai Claudia hozta össze Bochkor Gáborral 2006-ban. A párnak azóta egy közös kislánya is született. A műsorvezetőnek az első házassága viharos válással ért véget, ezért elmondása szerint nem szeretne többet férjhez menni.

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor

Várkonyi Andreát a barátnője, Liptai Claudia hozta össze Bochkor Gáborral 2006-ban. A párnak azóta egy közös kislánya is született. A műsorvezetőnek az első házassága viharos válással ért véget, ezért elmondása szerint nem szeretne többet férjhez menni.

Dia

 	Schell Judit és Schmied Zoltán 	Schell Judit és párja, Schmeid Zoltán, bár tíz éve alkot egy párt, és ez idő alatt két közös gyermekük is született, a DTK Showban mondták el, hogy hivatalosan soha nem házasodtak össze. 	Kapcsolódó cikk: 	Schell Judit és Schmied Zoltán nem házasok »

Schell Judit és Schmied Zoltán

Schell Judit és párja, Schmeid Zoltán, bár tíz éve alkot egy párt, és ez idő alatt két közös gyermekük is született, a DTK Showban mondták el, hogy hivatalosan soha nem házasodtak össze.

Kapcsolódó cikk:
Schell Judit és Schmied Zoltán nem házasok »

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Dia

 	Galambos Dorina és Pély Barna 	Pély Barna, a Megasztár egykori zsűritagja még a legelső széria alatt szeretett bele az akkor feltűnt vadóc énekesnőbe, Galambos Dorinába. Tíz évig éltek házasság nélkül, majd 2013 augusztusában titokban oltár elé álltak.

Galambos Dorina és Pély Barna

Pély Barna, a Megasztár egykori zsűritagja még a legelső széria alatt szeretett bele az akkor feltűnt vadóc énekesnőbe, Galambos Dorinába. Tíz évig éltek házasság nélkül, majd 2013 augusztusában titokban oltár elé álltak.

Dia

 	Gaál Noémi és Maloveczky Miklós 	A TV2 időjósa és kedvese, Maloveczky 2005 óta alkotnak egy párt. Mint mondják, csupán amiatt nem házasodtak még össze, mert egyszerűen nincs rá idejük, ám papírok nélkül is nagyon boldogok. 	Kapcsolódó cikk: 	Ezért nem ment még férjhez Gaál Noémi »

Gaál Noémi és Maloveczky Miklós

A TV2 időjósa és kedvese, Maloveczky 2005 óta alkotnak egy párt. Mint mondják, csupán amiatt nem házasodtak még össze, mert egyszerűen nincs rá idejük, ám papírok nélkül is nagyon boldogok.

Kapcsolódó cikk:
Ezért nem ment még férjhez Gaál Noémi »

Fotó: TV2 Sajtószoba

Dia

 	Szorcsik H. Viki és párja 	Szorcsik H. Viki és párja, Attila 2012. február 7-én váltak először szülőkké, ekkor látta meg a napvilágot a kisfiuk, András. Bár 2013. szeptember 20-án kislányuk, Zara is megszületett, a szerelmesek egyelőre még nem házasodtak össze.

Szorcsik H. Viki és párja

Szorcsik H. Viki és párja, Attila 2012. február 7-én váltak először szülőkké, ekkor látta meg a napvilágot a kisfiuk, András. Bár 2013. szeptember 20-án kislányuk, Zara is megszületett, a szerelmesek egyelőre még nem házasodtak össze.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Dia

 	Görög Zita és gyermekei apja 	Görög Zita és gyermekei apja, Seres Attila nyolc évig éltek együtt, ám 2012-ben különköltöztek. A pár azóta is jó kapcsolatot ápol egymással. 	Kapcsolódó cikk: 	Görög Zita szakított gyermekei apjával »

Görög Zita és gyermekei apja

Görög Zita és gyermekei apja, Seres Attila nyolc évig éltek együtt, ám 2012-ben különköltöztek. A pár azóta is jó kapcsolatot ápol egymással.

Kapcsolódó cikk:
Görög Zita szakított gyermekei apjával »

Dia

 	Keresztes Ildikó és volt férje 	Keresztes Ildikó és férje, Kicska László 20 évig éltek boldog papírok nélkül, csak 2007-ben álltak oltár elé. A házasság azonban valamiért hamar tönkrement, 2012 nyarán bejelentették válásukat. 	Kapcsolódó cikk: 	Keresztes Ildikó elvált »

Keresztes Ildikó és volt férje

Keresztes Ildikó és férje, Kicska László 20 évig éltek boldog papírok nélkül, csak 2007-ben álltak oltár elé. A házasság azonban valamiért hamar tönkrement, 2012 nyarán bejelentették válásukat.

Kapcsolódó cikk:
Keresztes Ildikó elvált »

Fotó: RTL Klub Sajtóklub/Bársony Bence
Ezt is szeretjük
Fotó: