Mégsem lesz esküvő! Nyertes Zsuzsa ezért nem megy férjhez
A sikeres színésznő nem lesz menyasszony, 40 év után feleslegesnek érzi az esküvőt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyertes Zsuzsa négy évtizede alkot egy párt gyermeke apjával, Attilával. Úgy véli, nem egy papír teremt köteléket két ember között.

Az 54 éves sztár már idősnek érzi magát ahhoz, hogy oltár előtt ígérjen örök hűséget párjának. Véleménye szerint egy templomi szertarás akkor igazán különleges, ha fiatalok esküdnek.

Mégsem megy férjhez

A pletykák nem bizonyulnak igaznak, miszerint a színésznő 40 év együttélés után örök hűséget fogad párjának. A TV2 Mokka című műsorában azt nyilatkozta, hogy nincs semmi gond kettőjük között, de a harmonikus kapcsolat ellenére sem lesz menyasszony.

Elárulta, egyrészt se ereje, se energiája az esküvőhöz, másrészt tart attól, hogy egy hivatalos papírral megpecsételt kapcsolat hamar széthullik. A sok rossz példa, amit környezetében látott, elrettentette. Az egyik legmegdöbbentőbb élménye barátnője szakítása volt, aki tíz év együttélés után ment férjhez, majd pár hónapra rá már a válási papírokat írta alá.

A sztár így is teljesen elégedett életével, hiszen rengeteg dolgozik, és ez leköti minden energiáját. A házasságra pedig csak egy buzgó újságíró biztatta, de ő enélkül is teljesen boldog a kapcsolatában.

Többször szakítottak

Az idilli szerelem nem lángolt folyamatosan a 40 év során. Pár évet külön töltött a színésznő és kedvese, amikor felvették a Színház- és Filmművészeti Egyetemre. Az iskolai vizsgák során nagy átéléssel játszotta szerepeit, így előfordult, hogy beleszeretett aktuális partnerébe.

A pár hamar visszatalált egymáshoz, és ennek köszönhetően megszülethetett a színésznő büszkesége, Zsuzsi. A most érettségiző lány különleges szépségű és nagyon okos. Nyertes Zsuzsa szerint gyermeke ugyanolyan jóeszű, mint ő, aki a mai napig rengeteg darab szövegét tartja fejben.A színésznő elárulta, hogy számára a lánya a legnagyobb boldogság, és hogy egy közös gyerek erősebb kötelék bármilyen papírnál.

Fotó: RTLKlub/ Sajtóklub

Ezt is szeretjük