Már 5 hónapja vége! Görög Zitát ezért hagyta el gyermekei apja
Bombaként robbant a hír, hogy Görög Zita és Seres Attila már nem alkotnak egy párt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkit váratlanul ért az a bejelentés, amely szerint Görög Zita, a modellből lett műsorvezető és Seres Attila koreográfus már nem alkotnak egy párt. 

Az eddig élettársi kapcsolatban élt álompár a Megasztár második szériája alatt szeretett egymásba, ami annak idején nagy port kavart, mert a férfi akkor még nős volt.

Közös döntés volt

- Tavaly márciusban éreztük először, hogy megfáradt a kapcsolatunk. Egymás után jöttek elő a problémák. A gyerkőcök születése után beleestem abba a hibába, hogy picit elhanyagoltam Attilát, és a legtöbb időmet a gyerekeknek szenteltem, Attila pedig egyre inkább a munkájába temetkezett - árulta el Görög Zita a Hot! magazinnak.

A kapcsolatukért természetesen harcoltak.  Októberben elutaztak kettesben Bécsbe, és még a karácsonyt is együtt töltötték, ám utána pár héttel a különélés mellett döntöttek.

Közösen összepakolták Attila dolgait, aki elköltözött tőlük. Mindez békésen, mindenféle ajtócsapkodás vagy egy haragos szó nélkül történt.

- Sem harmadik félről, sem egyébről nincs szó, egyszerűen csak elmúlt a szerelem, de jó barátok maradtunk - folytatta a 32 éves sztár.

Ma is minden nap beszélnek

Továbbra is minden nap beszélnek egymással, sok mindenben kikérik egymás véleményét, gyakran szerveznek közös programokat. A legutóbbi hosszú hétvégét is együtt utaztak el wellnessezni.

Arra, hogy a jó kapcsolat továbbra is megmaradjon köztük, a gyerekeik miatt is nagyon ügyelnek. Kisfiuk, Milán megismerkedésük után két évvel, 2007-ben jött világra, majd 2008-ban megszületett kislányuk, Lotti.

Mindketten tudják, hogy előbb-utóbb azzal is számolniuk kell, hogy valamelyikük életébe betoppan egy új szerelem, de az szerintük még nem aktuális.

- Azt tudom, hogy mielőtt bárkit bemutatnék a gyerekeinknek, Attilával kezet kell fognia - mondta a Megasztár egykori műsorvezetője.

Ezt is szeretjük