Magyar sztárok válása 2013-ban
Több magyar sztár is a válás mellett döntött 2013-ban.

Dia

 	Rékasi Károly és Détár Enikő 	A színészházaspár kálváriáját végignézhette az egész ország. Détár Enikőt férje megcsalta kolléganőjével, Pikali Gerdával, majd hozzá is költözött. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Felvállalták kapcsolatukat! Rékasi tényleg összeköltözött Pikali Gerdával

Rékasi Károly és Détár Enikő

A színészházaspár kálváriáját végignézhette az egész ország. Détár Enikőt férje megcsalta kolléganőjével, Pikali Gerdával, majd hozzá is költözött.

Kapcsolódó cikk:
Felvállalták kapcsolatukat! Rékasi tényleg összeköltözött Pikali Gerdával

Dia


            	Gregor Bernadett
            	Gregor Bernadett több válságot is megért harmadik házassága menthetetlen, kilenc év után elválnak Somogyi Istvánnal.
            	
            	Kapcsolódó cikk:
            	Válnak! Két magyar színművész házassága is menthetetlen

Gregor Bernadett

Gregor Bernadett több válságot is megért harmadik házassága menthetetlen, kilenc év után elválnak Somogyi Istvánnal.

Kapcsolódó cikk:
Válnak! Két magyar színművész házassága is menthetetlen

Dia

 	Oroszlán Szonja 	A színésznő útinaplójában számolt be házassága megromlásáról, valamint arról, hogy férjével elválnak. Ahogy írta, nem egy harmadik fél miatt döntöttek a külön utak mellett. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Friss hír! Tönkrement Oroszlán Szonja házassága

Oroszlán Szonja

A színésznő útinaplójában számolt be házassága megromlásáról, valamint arról, hogy férjével elválnak. Ahogy írta, nem egy harmadik fél miatt döntöttek a külön utak mellett.

Kapcsolódó cikk:
Friss hír! Tönkrement Oroszlán Szonja házassága

Dia

	Szőke Zoltán	Szőke Zoltánról tavaly októberben derült ki, hogy felesége és két fia helyett fiatalkori szerelmével, a Vajdaságban kívánja tovább élni az életét. Miután a fiai azt nyilatkozták, úgy érzik, már nem ők apjuk családja, a színész és felesége úgy döntöttek, továbblépnek, Szőke Zoltán végleg elköltözik a budapesti lakásból.

Szőke Zoltán

Szőke Zoltánról tavaly októberben derült ki, hogy felesége és két fia helyett fiatalkori szerelmével, a Vajdaságban kívánja tovább élni az életét. Miután a fiai azt nyilatkozták, úgy érzik, már nem ők apjuk családja, a színész és felesége úgy döntöttek, továbblépnek, Szőke Zoltán végleg elköltözik a budapesti lakásból.

Dia

 	Rippel Ferenc 	Tönkrement Rippel Ferenc és felesége, Vivien házassága, ezért úgy döntöttek, elválnak. A pár még 2009-ben házasodott össze. 	 	Kapcsolódó cikk: 	A kisgyermekük sem tartotta össze őket! A magyar sztár elköltözött családjától

Rippel Ferenc

Tönkrement Rippel Ferenc és felesége, Vivien házassága, ezért úgy döntöttek, elválnak. A pár még 2009-ben házasodott össze.

Kapcsolódó cikk:
A kisgyermekük sem tartotta össze őket! A magyar sztár elköltözött családjától

Dia

 	Erdei Zsolt 	Ökölvívónk több mint hét év házasság után vált el feleségétől, Arabellától, akivel 2005-ben házasodtak össze. A sportoló úgy nyilatkozott, elmentek egymás mellett, elfáradt a kapcsolatuk. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Már két hónapja szétköltöztek! A magyar sztár ezért döntött a válás mellett

Erdei Zsolt

Ökölvívónk több mint hét év házasság után vált el feleségétől, Arabellától, akivel 2005-ben házasodtak össze. A sportoló úgy nyilatkozott, elmentek egymás mellett, elfáradt a kapcsolatuk.

Kapcsolódó cikk:
Már két hónapja szétköltöztek! A magyar sztár ezért döntött a válás mellett

Dia

 	Nagy Tamás 	Kilenc év után beadta a válókeresetet az egykori NOX zenekar frontembere, Nagy Tamás, akinek kapcsolata az együttes felbomlása után futott zátonyra. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Vége a házasságának! A magyar zenész már el is költözött feleségétől

Nagy Tamás

Kilenc év után beadta a válókeresetet az egykori NOX zenekar frontembere, Nagy Tamás, akinek kapcsolata az együttes felbomlása után futott zátonyra.

Kapcsolódó cikk:
Vége a házasságának! A magyar zenész már el is költözött feleségétől

Dia

 	Nacsa Olivér 	A humorista 2011-ben titokban házasodott össze Zsuzsával, ám 2013-ban már be is adták a válókeresetet. Nacsát annyira megviselte a szakítás, hogy 15 kilót fogyott. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Pedig tökéletesnek tűnt a házassága! A magyar tévésztár válik feleségétől?

Nacsa Olivér

A humorista 2011-ben titokban házasodott össze Zsuzsával, ám 2013-ban már be is adták a válókeresetet. Nacsát annyira megviselte a szakítás, hogy 15 kilót fogyott.

Kapcsolódó cikk:
Pedig tökéletesnek tűnt a házassága! A magyar tévésztár válik feleségétől?

Dia

 	Csifó Dorina 	A színésznő 2011-ben ment férjhez, de 2013-ban már válnak a férjével. Kapcsolatukat még közös gyermekük sem tudta megmenteni. 	 	Kapcsolódó cikk: 	1 éves kisfiával maradt magára! Válik az RTL Klub sztárja

Csifó Dorina

A színésznő 2011-ben ment férjhez, de 2013-ban már válnak a férjével. Kapcsolatukat még közös gyermekük sem tudta megmenteni.

Kapcsolódó cikk:
1 éves kisfiával maradt magára! Válik az RTL Klub sztárja

Dia

 	Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán 	Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán hivatalosan is elváltak, mindenben sikerült békésen megegyezniük. Ötéves kislányuk, Zorka felügyeleti jogát Szinetár Dóra kapta, de édesapja valószínűleg továbbra is akkor láthatja közös gyermeküket, amikor csak akarja.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán hivatalosan is elváltak, mindenben sikerült békésen megegyezniük. Ötéves kislányuk, Zorka felügyeleti jogát Szinetár Dóra kapta, de édesapja valószínűleg továbbra is akkor láthatja közös gyermeküket, amikor csak akarja.

Ezt is szeretjük
Fotó: