Felvállalták kapcsolatukat! Rékasi tényleg összeköltözött Pikali Gerdával
Rékasi Károly közleményben tudatta: összeköltözött Pikali Gerdával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, véget értek a találgatások arról, valóban végérvényesen tönkrement-e Rékasi Károly és Détár Enikő házassága, és milyen kapcsolat fűzi a színészt Pikali Gerda színésznőhöz.

Az 51 éves színész ma közleményben tudatta, véget vet a híreszteléseknek, és tiszta vizet önt a pohárba.

Összeköltöztek

"Nyár végén kísérletet tettünk arra feleségemmel, Détár Enikővel, hogy kapcsolatunkat rendezzük. Hogy a január óta tartó, általam okozott, olykor kínos helyzeteknek véget vessek és a környezetemben élő, velem kapcsolatban lévő embereknek már több nehézséget ne okozzak. Ez a kísérlet kudarcot vallott." - írta Rékasi Károly.

Nem csak feleségének köszöni meg, hogy türelemmel viselte a kialakult helyzetet, de a házasságot tönkretevő harmadikként emlegetett kolléganőjéről, Pikali Gerdáról is, mint új párjáról ír.

"Megköszönve Enikő eddigi példátlan türelmét, a továbbiakban nem szeretnék azzal visszaélni. Egyúttal tájékoztatok minden érdeklődőt, hogy életemet a továbbiakban a velem kapcsolatban már gyakran említett Pikali Gerdával szeretném, szándékozom élni, akihez okt. 6-án elköltöztem."

Öt hónappal ezelőtt, május 21-én mindenki nagy meglepetésére közös nyilatkozatban jelentette be a Détár-Rékasi házaspár, hogy nem képesek együtt folytatni életüket, véget ért a házasságuk.

Tönkrement a házasságuk

Bár az együtt töltött 29 évüket is gyakran tarkították hullámvölgyek, ennek ellenére vagy talán éppen ezért, álompárként tartották őket számon, akik minden nehézséggel megküzdenek.

Házasságukban a legnagyobb mélypont 2005-ben jött, akkor 21 év házasság után Détár Enikő döntött úgy, elhagyja férjét. Nem bírták sokáig azonban ezt az állapotot, és nemsokára egymás karjaiban találták meg újra a boldogságot. 2013-ban azonban jött az újabb hullámvölgy.

- Kitüntetőnek éreztük azt a figyelmet, ami felénk irányult, és tudtuk, hogy sokak számára példaértékű a mi kapcsolatunk. A majd három évtized alatt sokszor sikerült megújítani, szerelemmel feltölteni az együttlétet, kivéve most… - adta hírül májusban elsőként a Blikk.

Színész berkekben tudni vélték, hogy a Barátok közt című sorozat sztárja beleszeretett kolléganőjébe, Pikali Gerdába. Détár Enikő szavaiból is sokan azt szűrték le, a férfi kereste máshol a boldogságot.

- Én jelenleg is férfiként szeretem Karit, de tiszteletben tartom a döntését, és elengedem. Visszaadjuk egymás szabadságát. További, új életünkhöz mindkettőnknek sok szerencsét és boldogságot kívánok - mondta a lapnak a 49 éves színésznő.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az elmúlt hónapokban felemás hírek láttak napvilágot a szerelmi háromszöggel kapcsolatban. Szeptemberben a bulvár napilapok fotókkal igazolták, hogy Rékasi Károly visszaköltözött feleségéhez, Détár Enikőhöz. Pár nappal később már olyan képek készültek a színészről, melyeken Pikali Gerdával és annak gyerekeivel sétálnak az állatkertben. A felemás helyzet leginkább Détár Enikőt viselte meg, aki nagyon lefogyott.

Többen azt is állították, hogy Rékasi el is jegyezte kolléganőjét, más pedig azt állította, a József Attila Színház Az aranyember című darabjának október 5-i bemutatója utáni hétvégén összeköltözik Pikali Gerdával. Az utóbbi bennfentes információ igaznak bizonyult, a közlemény pedig véget vetett a több embert - köztük az érintettek gyerekeit - is megviselő pletykaáradatnak.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük