Vége a házasságának! A magyar zenész már el is költözött feleségétől
Tönkrement Nagy Tamás, a NOX frontemberének házassága, aki 9 év után válik el feleségétől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kilenc év után beadta a válókeresetet az egykori NOX zenekar frontembere, Nagy Tamás, akinek kapcsolata az együttes felbomlása után futott zátonyra.

A 38 éves táncos-koreográfus és felesége három gyermeket nevelt közösen, ám most jobbnak látták, ha végleg elválnak útjaik.

Gyógyszerfüggő lett

A házasságuk megsínylette, hogy a NOX felbomlása után a férfi többször is idegösszeomlást kapott és alkohol- valamint gyógyszerproblémákkal is kezelték. Legutóbb a felesége kérésére feküdt be egy klinikára, ugyanis túl sokat dolgozott, aludni mégsem tudott, így újra összeroppant.

Amíg a táncos-zenész lábadozott, a család fenntartása a feleség, Vera vállait nyomta, azonban ő a gyerekek mellett is helyt állt, három helyen is tartott táncórákat. Most azonban elértek ahhoz a ponthoz, amikor már ki kellett mondaniuk, hogy nem bírják tovább egymással.

Lányai miatt élt

A táncos-zenész hatalmas kudarcélménynek élte meg, hogy már nem tudta ugyanazt az életszínvonalat biztosítani a családjának, mint a NOX fennállásakor, és hiába vállalt el jószerével minden alkalmi munkát, így sem volt elég pénzük. Ebbe végül belebetegedett és depressziós lett, a gyógyszereire pedig inni kezdett.

Mint mondta, ez eltompította annyira, hogy már ne gondoljon arra, mennyit veszített. Saját bevallása szerint csak az tartotta életben, hogy olykor bevillant a lányai képe.

Most már igyekszik talpra állni, de úgy érzi, jó lenne ehhez egy társ, aki segítene neki. Szeptemberben már ki is mondják a válást, a gyermekei mellett azonban továbbra is ott lesz.

Fotó: Facebook

Ezt is szeretjük