Megható vallomás! Ezért nem született gyermeke Esztergályos Cecíliának
Sztárok baba nélkül
Esztergályos Cecíliának egy betegség miatt nem lehetett babája.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt tartja a mondás, hogy a legtöbb nő két dologért képes mindent megtenni: hogy legyen gyereke, és hogy ne legyen. Több magyar sztár is gyermek nélkül éli az életét. A Hungária énekesnője, Dolly is közéjük tartozik, aki elmondta, sohasem volt alkalmas az idő a gyermekvállalása, a férjével is csak rövid ideig éltek házasságban, így fel sem merült náluk a kérdés. Kovács Kati viszont 20 évig küzdött keményen azért, hogy gyermeke lehessen, ám még az orvosok sem tudták megmondani, miért nem esik teherbe.

- Borzasztó volt az a fizikai és lelki fájdalom, amin keresztülmentem. Kemény évek voltak. Ma is sokat gondolok rá, milyen érzés lett volna anyának lenni - mondta.

Esztergályos Cecília is így járt, akinek egy betegség után nem lehetett többé gyermeke - mesélte a 70 éves színésznő az RTL Klub reggeli műsorában. Összeállításunkból megtudhatod, miért nem szülhettek az alábbi énekesnők és színésznők.

A Família Kft. szereplői új sorozatban

A minap a Família Kft. című sorozat Kövér Vilijeként ismertté vált Juhász Illés szerzett feledhetetlen perceket a Jóban Rosszban nézőinek. Az általa játszott Zentai összeverekedett a Bodolai család fejével.

Nem ő volt azonban a kilencvenes évek egyik legsikeresebb magyar televíziós sorozatának egyetlen szereplője, aki a TV2 sikerszériájának vendégszereplői körét színesítette. Esztergályos Cecília, vagyis Szép Károlyné Ágica is látható volt már, sőt, két évvel ezelőtt szintén a Bodolai családban okozott bonyodalmakat bomba lábaival.

Nézd végig összeállításunkban, miként tűntek fel a Jóban Rosszban sorozatban a Família Kft. sztárjai, és hogy mennyit változtak az évek folyamán!

Ezt is szeretjük