Magyar sztáresküvők 2014-ben
Képeken azok a magyar sztárok, akik 2014-ben tartották az esküvőjüket.

Dia

	Palotás Petra	Az RTL Klub egykori műsorvezetője 2014. szeptember 18-án a Facebook-oldalán tudatta, hogy hét év együttélés után hozzáment kislánya édesapjához, a német Mirko Reich-hez.	Kapcsolódó cikk:	Így ment férjhez Palotás Petra »

Palotás Petra

Az RTL Klub egykori műsorvezetője 2014. szeptember 18-án a Facebook-oldalán tudatta, hogy hét év együttélés után hozzáment kislánya édesapjához, a német Mirko Reich-hez.

Kapcsolódó cikk:
Így ment férjhez Palotás Petra »

Fotó: Facebook/Petra Palotás

Dia

	Csézy	Csézy augusztus 13-án egy pazar esküvőn, könnyezve mondta ki a boldogító igent nála 20 évvel idősebb párjának. A 34 éves énekesnő egy saját maga által tervezett hófehér ruhában, hosszú fátyollal, 23 koszorúslány kíséretében vonult be a mezőkövesdi templomba.

Csézy

Csézy augusztus 13-án egy pazar esküvőn, könnyezve mondta ki a boldogító igent nála 20 évvel idősebb párjának. A 34 éves énekesnő egy saját maga által tervezett hófehér ruhában, hosszú fátyollal, 23 koszorúslány kíséretében vonult be a mezőkövesdi templomba.

Fotó: Facebook/Csézy

Dia

	Gergely Róbert	Az Emanuelle című számmal ismertté vált sztár énekes, színész június 21-én vette feleségül 24 évvel fiatalabb kedvesét, Némedi-Varga Tímea színésznőt. A pár hét év együttélés után kelt egybe.

Gergely Róbert

Az Emanuelle című számmal ismertté vált sztár énekes, színész június 21-én vette feleségül 24 évvel fiatalabb kedvesét, Némedi-Varga Tímea színésznőt. A pár hét év együttélés után kelt egybe.

Fotó: Facebook/Némedi-Varga Tímea

Dia


            	Pataky Attila
            	Az EDDA 63 éves frontembere 2014 októberének elején vette el nála 28 évvel fiatalabb szerelmét, Orsit egy vidéki szállodában, ahova csak rokonaikat és barátaikat hívták meg.

Pataky Attila

Az EDDA 63 éves frontembere 2014 októberének elején vette el nála 28 évvel fiatalabb szerelmét, Orsit egy vidéki szállodában, ahova csak rokonaikat és barátaikat hívták meg.

Fotó: FLPTV

Dia

	Gáspár Laci	A énekes harmadszorra nősült, nagy titokban vette feleségül szerelmét, a 35 éves énekes Nikit június 27-én szűk családi, baráti körben.

Gáspár Laci

A énekes harmadszorra nősült, nagy titokban vette feleségül szerelmét, a 35 éves énekes Nikit június 27-én szűk családi, baráti körben.

Fotó: Facebook/Gáspár Laci

Dia

	Klapka György 	A 85 éves üzletember június 20-án ötödszörre mondta ki az igent egy polgári szertartás keretében, míg a lagzit 60 fős vendégsereggel egy budai villában két nappal később tartották.

Klapka György 

A 85 éves üzletember június 20-án ötödszörre mondta ki az igent egy polgári szertartás keretében, míg a lagzit 60 fős vendégsereggel egy budai villában két nappal később tartották.

Fotó: Facebook/torta.hu

Dia

	Kaszai Lili és Fundák Kristóf	A Fölszállott a páva című műsor győztes párosa, június 7-én tartotta az esküvőjét. Bár a néptáncosok körében hagyomány, hogy népviseletben esküdnek egymásnak örök hűséget, vagy két ruhát választanak, ők nem így döntöttek.

Kaszai Lili és Fundák Kristóf

A Fölszállott a páva című műsor győztes párosa, június 7-én tartotta az esküvőjét. Bár a néptáncosok körében hagyomány, hogy népviseletben esküdnek egymásnak örök hűséget, vagy két ruhát választanak, ők nem így döntöttek.

Fotó: Gorácz József

Dia

	Josh	Olyan nagy titokban vettel feleségül párját Szarvas József, a Josh és Yvette formáció énekese, hogy még a barátaik sem tudtak róla. Az augusztus 16-án megtartott esküvőn csak 20 fő, a szűk családi kör vett részt, ők is csak nem sokkal a nagy nap előtt kapták kézhez a meghívókat

Josh

Olyan nagy titokban vettel feleségül párját Szarvas József, a Josh és Yvette formáció énekese, hogy még a barátaik sem tudtak róla. Az augusztus 16-án megtartott esküvőn csak 20 fő, a szűk családi kör vett részt, ők is csak nem sokkal a nagy nap előtt kapták kézhez a meghívókat

Fotó: Facebook/Szilvia Szarvas
Blog.hu ajánló
Fotó: