Az esküvő képekben! A magyar énekesnő hozzáment 20 évvel idősebb párjához
Csézy pazar esküvőn kelt egybe 20 évvel idősebb párjával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csézy egy pazar esküvőn, könnyezve mondta ki a boldogító igent nála 20 évvel idősebb párjának.

A 34 éves énekesnő egy saját maga által tervezett, hófehér ruhában, hosszú fátyollal, 23 koszorúslány kíséretében vonult be a mezőkövesdi templomba. A szerdai esküvőre csak a TV2 Aktív című műsorának kameráit engedték be.

A lagzi folyamán aztán ruhát is váltott, a tortát már egy krémfehér ruhában vágta fel az üzletember Szabó Lászlóval, valamint az alkalomra írt szerelmes dalát is ebben adta elő a négyszáz fős vendégseregnek és férjének. 

- Remélem, nagyon sok boldog év adatik meg nekünk. Az embernek nagyon sokat kell adnia egy kapcsolatban, hogy jól működjön, és azt tanácsolták nekünk, hogy tudni kell hallgatni. Tudni kell, mikor kell csendben lenni - ezt még tanulnom kell egyébként - mondta Csézy az Aktívnak.

Fotó: TV2/Aktv, Facebook/Böbi Csézy

Facebook-kép: TV2 Sajtószoba

24 évvel fiatalabb kolléganőjét vette feleségül a színész

Nézd meg azokat a magyar sztárokat, akik náluk jóval fiatalabb nővel kötötték össze az életüket vagy jegyezték el őket az utóbbi fél évben!

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük