A magyar műsorvezető 44 évesen első gyerekét várja - Nem titkolja, lombikkal fogant
Sok hazai sztár vállalja fel, hogy gyermeke nem természetes úton fogant.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyre több pár számára jelent nehézséget, hogy természetes úton foganjon meg a gyermeke. Ennek oka sokszor nem pusztán a gyermekvállalási életkor kitolódása, sokszor egészségügyi problémák is nehezíthetik a teherbeesést. Ilyen esetekben előfordul, hogy csak a lombikprogram hoz eredményt, ám a beavatkozással járó hormonkezelések mind fizikálisan, mind lelkileg megterhelőek, a gyermekáldás pedig gyakran még ilyenkor is évekig várat magára.

Valkó Eszter műsorvezető hat évvel ezelőtt szembesült azzal, hogy természetes úton nem eshet teherbe. Eleinte nem akarta elfogadni, hogy csak mesterséges úton lehet kisbabája, de végül belátta, nincs más megoldás, ha gyermeket szeretne szülni. Öt év és több sikertelen beültetést követően 2018 második felében úgy döntött, ez lesz az utolsó beavatkozás, melynek köszönhetően végül 44 évesen sikerült teherbe esnie. 2019 januárjában azt is megtudták férjével, hogy kisfiuk születik. 

Nem Valkó Eszter azonban az egyetlen a hazai sztárvilágban, aki nyíltan beszélt róla, hogy lombikprogramnak köszönheti gyermekét.

Ezt is szeretjük