Ő a magyar sportolónő, akibe Schumacher fia fülig szerelmes - Magyar sztárok külföldi párral
Magyar sztárok, akik a távkapcsolatot választották.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt gondolnánk, az ismert emberek könnyebben és gyorsabban találnak párt maguknak, mint a civilek, pedig éppen a sztárság az, ami gyakran megnehezíti az ismerkedést: felismerik őket az utcán, vagy ha betérnek egy helyre, minden szempár rájuk szegeződik. A címlapokon szerepelni az éppen aktuális partnerrel, alkalomadtán beszámolni kapcsolatuk fejlődéséről vagy épp bukásáról megterhelő feladat lehet számukra. Ha a partner nem közszereplő, ez még nagyobb terhet róhat a kapcsolatukra.

A magyar autósport történetének legfiatalabb és egyben első női versenyzője, Keszhelyi Vivien szerelme nem más, mint David Schumacher, a hétszeres Forma-1-es világbajnok, Michael Schumacher unokaöccse, és a volt Forma-1-es versenyző, Ralf Schumacher fia. Míg a fiatal leányzó  eddigi pályafutása során a túraautó kategóriában szerzett értékes nemzetközi tapasztalatokat, a 18 éves srác a gokart és a formaautózás világában építette karrierjét, 2019-ben viszont egymás ellen versenyeztek a Formula-3-ban. 

A fiatalok 2018 februárjában váltak egy párrá, állításuk szerint kapcsolatukat nem befolyásolta az, hogy egymás ellen kell megmérkőzniük.

Nézd meg, kik azok a hazai sztárok, akik külföldön élő partner mellett találták meg a boldogságot!

Ezt is szeretjük