A Victoria’s Secret Fashion Show-n 4 magyar modellt is láthattunk már

Ezek a magyar modellek elmondhatják magukról, hogy felléptek a világ legnagyobb divatbemutatóján.

mihalik-eniko-cover-1

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Victoria's Secret 1995-ben rendezte meg első alkalommal látványos divatbemutatóját, melynek keretében azóta is a világ leghíresebb szupermodelljei népszerűsítik az amerikai fehérneműmárka legújabb kollekcióit.

A hét elején Sanghajban került sor a szokásos, év végi nagy bemutatóra, ahol idén ugyan nem volt magyar fellépő, ám a világ legnagyobb divatbemutatójának több mint két évtizedes történetében négy olyan magyar modellt is találhatunk, aki a kifutóra léphetett Adriana Lima, Miranda Kerr vagy éppen Gisele Bündchen oldalán, az egyikük pedig már kétszer is szerepelt a fényűző műsorban.

Képes összeállításunkban megnézheted a Victoria's Secret Fashion Show magyar modelljeit, akik szépségükkel és vonzerejükkel megbabonázták a közönséget.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük