Ez a fiatal modell Palvin Barbi utódja - Már a Victoria’s Secret is lecsapott rá
Kucsik Ditta nevét jobban tesszük, ha megjegyezzük.

kucsik-ditta-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hazánk jelenlegi legfelkapottabb fiatal szupermodellje nem más, mint Palvin Barbi, ám akadnak páran, akik a trónjára pályáznak. Közéjük tartozik Kucsik Ditta is, akinek a neve idehaza még nem cseng olyan ismerősen mindenkinek, pedig az elmúlt mintegy egy évtized során komoly karriert futott be külföldön.

Ennek legékesebb bizonyítéka, hogy a 25 éves modellre már a Victoria's Secret is lecsapott, ezért aztán hibátlan alakját és rabul ejtő szépségét már megcsodálhattuk a világhírű fehérneműmárka VS Pink nevezetű katalógusában is.

Igazi szupermodell lehet belőle

Az Olaszországban élő és kizárólag külföldön dolgozó Kucsik Ditta a divatvilág egyik új magyar üdvöskéje, akinek érdemes megjegyeznünk végre a nevét, hiszen ha így folytatja, rövid időn belül igazi szupermodell válhat belőle. Jó úton halad, hiszen fiatalkora ellenére már New York, London és Koppenhága rangos modellügynökségei is leszerződtették.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük