Ámulunk Mága Zoltán 24 éves lányán: Jennifer ilyen dögös énekesnő lett
Mága Jennifer karácsonyi albumot dobott a piacra Merry Christmas címen.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mága Zoltánt senkinek sem kell bemutatni. A hegedűművész szinte a világ minden táján megszólaltatta már hangszerét. A nemzetközi karrier, úgy tűnik, öröklődik a családban. Lánya, Mága Jennifer is egyre nagyobb nevet szerez magának a zeneiparban.

A 46 éves muzsikus büszke, háromgyermekes édesapának mondhatja magát. Legfiatalabb csemetéje, Elizabeth 2020 januárjában lett kétéves, fia, Zolika 14 esztendős, Jennifer pedig idén töltötte be a 24. életévét. 

Mága Zoltán 24 éves lánya, Jennifer

Fiatalkora ellenére álomszerűen alakul a pályafutása. Til Tomorrow című első dalát a neves zeneszerző, Patrizio Moi komponálta, aki olyan világsztárokkal dolgozott együtt korábban, mint Justin Bieber vagy Meghan Trainor. Ráadásul a sláger debütáló koncertjét az egyik legnagyobb amerikai tévétársaság közvetítette főműsoridőben.

A dögös énekesnő most karácsony alkalmából ünnepi albumot dobott a piacra. Merry Christmas című lemezén olyan előadókkal énekelt duettet, mint Molnár Ferenc Caramel, Király Viktor, Takács Nikolas, Veréb Tamás és Fernando Varela. 

- Az idei karácsony sokban eltér az eddigiektől. A világjárvány olyan nem várt nehézségeket hozott, melyeket eddig elképzelni sem tudtunk. Én hiszek a zene lélekgyógyító erejében és abban, hogy egy-egy dal megnyugvást, békét tud hozni a szívünkbe - osztotta meg gondolatait Mága Jennifer.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen dögös kép készült Mága Zoltán lányáról a karácsonyi lemez borítójára, valamint további friss képeket láthatsz Mága Jenniferről.

Ezt is szeretjük