Fásy Zsüliett bombázó a szűk ruhában: fogyásán a Mokka műsorvezetője is ámult
Fásy Zsüliett közel három év alatt több mint 40 kilót fogyott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fásy Zsüliett látványos átalakuláson ment keresztül. Fásy Ádám lánya lassan három éve fogott életmódváltásba: nem siettette az eredményt, lassú, tudatos lépésekkel 43 kilót fogyott. 

Nem csak sokkal vékonyabb lett, a ruhatárát is lecserélte, mostanra sok testhezálló, a nőies idomait kihangsúlyozó darab kapott helyet a szekrényében. 

Fásy Zsüliett fogyása

- Apukádtól el fogom kérni a telefonszámodat, ha odaadja - bókolt neki Pachmann Péter, aki ámult a Mokka vendégeinek fogyásán. 

A 22 éves lánynak tinikorában egyszer már sikerült lefogynia, de miután visszatért megszokott étrendjéhez, a kilók is visszakúsztak rá. Azóta jojózott a súlya. Három évvel ezelőtt aztán úgy döntött, végleg lefogy: nem várt azonnali eredményt, és maga tapasztalta ki, hogyan tudja a súlyát csökkenteni. Első lépésként elhagyta a cukros üdítőket. 

- Úgy kezdtem, hogy nagyon sokszor ettem egy nap, de keveset. Átállítottam magam, hogy ne lakjak jól, és fokozatosan hagytam el bizonyos élelmiszereket, mint a tészta. Mostanra már nem agyalok azon, hogy mit egyek a következő étkezésemen. Lassan három éve kezdtem, és nagyon lassú folyamat volt, de talán ezért is lehet most tartós a fogyás - legalábbis nagyon remélem. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Fásy Zsüliett a karácsony és a szilveszter miatt sem aggódik, mert megállja, hogy túl sokat egyen. Az édesapja készíti a főételeket, édesanyja, Marika és ő pedig süteményeket sütnek, de azokból nem eszik.

- Nyilván, ha apu készít az ünnepekre töltött káposztát, akkor jázmin rizzsel csinálja, és azt ehetem kenyér nélkül, mértékkel. Ha valamit nagyon megkívánok, egy picikét lehet belőle enni, de a süteményeket kerülöm, mellőzöm. 

Ezt is szeretjük