Luxus Dalma már az 5. hónapban van - Először beszélt terhességéről
Nem csak Luxus Vivi, hanem Smaltig Dalma is babát vár.

luxus-dalma-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karácsony előtt egy héttel egy közeli barát árulta el, hogy a Feleségek luxuskivitelben sztárja, Smaltig Dalma is kisbabát vár. A kismama a ma megjelent Story magazinban beszélt először a terhességéről. A gyerekruha-tervező már az ötödik hónapban van, és kisfiút hord a szíve alatt. 

Luxus Dalma szenteste az Instagram-oldalán erősítette meg a hírt, hogy kisbabát vár. 

Férjével tíz éve vannak együtt, és már van egy gyermekük: a kis Szofi alig várja, hogy megszülessen a kistestvére, aki biztos benne, hogy kisöccse lesz. 

- Hiszek abban, hogy a gyerekek hatéves korukig kapcsolatban állnak a szellemvilággal, és olyan dolgokat is látnak, amit mi, felnőttek már nem. Szofi száz százalékig biztos volt benne, hogy kisfiú érkezik a családba, és igaza lett - mesélte Dalma a hetilapnak. 

A kismama is érezte, hogy más ez a terhesség, mint az előző: a harmadik hónapig folyamatosan rosszullétek gyötörték, érzékeny volt a szagokra is. Nem kívánós, de nem vonja meg magától azokat a falatokat, melyek után a szervezete ácsingózik. Ide tartoznak a húsok, kivéve a csirke. 

luxus-dalma-vivi
Fotó: VIASAT3/Labancz Viktória

A Feleségek luxuskivitelben másik fiatal szereplőjéről, Vasvári Vivienről november elején derült ki, hogy várandós. A VIASAT3 műsorának utolsó részében a többi luxusfeleségnek a kamerák előtt árulta el a jó hírt. 

Luxus Vivinek is van már egy kislánya, a két reality sztár között további hasonlóság, hogy mindketten májusra vannak kiírva. 

Ezt is szeretjük