Elképesztő a hasonlóság! Fotókon a Gyilkos elmék sztárja és magyar hangja
Íme!
Ma 50 éves Lux Ádám az egyik legismertebb szinkronszínész.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Gyilkos elmék című sorozat népes rajongótábort tudhat magáénak hazánkban. Aaron Hotchner, vagyis Hotch neve hallatán sokaknak beugrik az 52 éves színész, Thomas Gibson, a hangjához pedig az egyik legismertebb szinkronszínészt, Lux Ádámot társítjuk.

Thomas Gibson
Lux Ádám

A magyar színész ma lett kereken 50 éves, és nemcsak életkorban áll közel Thomas Gibsonhoz, de külsőre is nagyon hasonlít amerikai kollégájára: ugyanolyan az arcformájuk, a szemük, a frizurájuk - akár testvérek is lehetnének.

Lux Ádám egyébként más sorozatok sztárjainak is adja a hangját, így ő szinkronizálja Simon Bakert A mentalistából vagy Steven Moyert a True Bloodból. Az ország is egy sorozatban szerette meg, ő alakította Zolnay Miklós főhadnagyot. Színpadon is játszik, jelenleg az Új Színház társulatának tagja.

Fotó: www.luxadam.hu/Kolovratnik Krisztián

Képeken a Kisváros sztárjai egykor és most

A Kisvárost, a talán legsikeresebb magyar akciófilm-sorozatot 1993 és 2001 között sugározta a Magyar Televízió. Bár az utcán ma is felismerik őket, az évek múlása a sorozat szereplőin is nyomott hagyott. Kattintsd végig a fotókat!

Ezt is szeretjük